Life

Cine este vedeta care a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbește lumea? Surpriză mare la Pro Tv!

Un nou sezon Vorbește lumea a început. Cum Adela Popescu se află în Dominicană, la filmările pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici!, ea a fost înlocuită cu o altă vedetă.
05.09.2022 | 11:38
Cine este vedeta care a inlocuito pe Adela Popescu la Vorbeste lumea Surpriza mare la Pro Tv
Cine a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbește lumea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a fost înlocuită de la Vorbește lumea. Vedeta se află în Dominicană, acolo unde se filmează Sunt celebru, scoate-mă de aici!, astfel că în locul său, alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu, în cadrul matinalului, va fi o altă celebritate.

Ce vedetă i-a luat locul Adelei Popescu la Vorbește lumea? Pro TV a făcut anunțul

Edițiile de vară ale emisiunii Vorbește lumea au luat sfârșit. Majda, Cosmina Păsărin și Emily Burghelea și-au luat la revedere de la public, iar în locul lor s-au întors, într-un nou sezon, Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

ADVERTISEMENT

Totuși, alături de ei nu se mai află Adela Popescu, așa cum telespectatorii erau obișnuiți. În prezent, soția lui Radu Vâlcan se află încă în Dominicană, acolo unde se derulează filmările emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici, pe care o prezintă alături de Cabral.

Astfel, începând cu 5 septembrie, alături de cei doi foști oameni de radio, fanii o vor vedea pe Lili Sandu. Vedeta nu este străină de emisiune, ea numărându-se printre invitații care au bifat numeroase apariții în cadrul show-ului, mai în special de când a devenit mamă. 

ADVERTISEMENT

„Incredibil că deja a trecut vara, au trecut zilele de vacanță și de leneveală, dar e momentul să ne adunăm și să ne apucăm de treabă. Deși, sincer, e o exagerare să o numesc treabă.

Știți deja că e o distractie generală în platou și, în plus, anul ăsta ni se alătură una dintre cele mai reușite creații ale Domnului, Lili Sandu!

ADVERTISEMENT

Nu ne mai rămâne decât să ne distrăm și să aflăm împreună ce mai Vorbește Lumea la PRO TV”, a spus Bogdan Ciudoiu la începutul noului sezon.

La rândul lui, Shurubel a promis să-i amuze copios pe cei de acasă, dar și să-și aranjeze mai des barba și ținuta, pentru a o mulțumi pe mama sa.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu: „Sunt extrem de fericită să mă reîntorc în televiziune”

Cât despre Lili Sandu. Fostul model a mărturisit că este bucuroasă să se reîntoarcă în televiziune, mai ales că, pentru ea, Vorbește lumea este un proiect de suflet.

„Sunt extrem de fericită să mă reîntorc în televiziune și mai mult decât atât să mă alătur ca și prezentator unei emisiuni care ocupă un loc special în inima mea.

Vorbește Lumea este un proiect de suflet și abia aștept să îmi beau cafeaua împreună cu telespectatorii și cu cei doi minunați, Shurubel și Bogdan!”,  a declarat Lili Sandu.

ADVERTISEMENT