Life

Cine este Vera Miron, noua concurentă de la Survivor România 2021. Ce meserie are

08.04.2021 | 21:56
Cine este Vera Miron noua concurenta de la Survivor Romania 2021 Ce meserie are
ADVERTISEMENT

Începând din această săptămână, Vera Miron se alătură reality show-ului ”Survivor România 2021”. Ea va face parte din echipa Războinicilor. 

Vera are o meserie care o va ajuta foarte mult în întrecerile concursului care are loc în Republica Dominicană. Ea este antrenor de fitness.

ADVERTISEMENT

Tocmai această pasiune pentru sport a determinat-o să ia parte la cea mai tare provocare din jungla dominicană. În cel mai scurt timp, Vera este pregătită să-și depășească limitele și să dea totul în întrecerea televizată, dorind să demonstreze că este o supraviețuitoare.

Cine este Vera Miron, noua concurentă de la Survivor România 2021

Originară din Brașov, Vera are 34 de ani și se mândrește cu un băiețel pe nume Lucas, în vârstă de 7 ani. A decis să se apuce de sport la un an după ce fiul ei s-a născut, iar de atunci fitness-ul face parte din activitatea sa zilnică.

ADVERTISEMENT

Noua ”războinică” se caracterizează că fiind o persoană sufletistă și empatică și își dorește să își depășească orice limită la ”Survivor România”, scriu cei de la Kanal D.

În viața de zi cu zi, Vera este antrenor personal și este bine cunoscută în lumea artistică ca fiind antrenorul vedetelor. Ea este convinsă că pasiunea și devotamentul pentru sport o vor ajuta să facă față cu brio provocărilor din competiția Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Pe lângă vedetele antrenate, Vera a fost și colaboratoare la Teatrul Național din București, timp în care se ocupa și de afacerea pe care o avea cu fostul soț, barul din incinta teatrului.

A decis să intre în competiția Survivor România la îndemnul fiului său, care o așteaptă acasă cu Marele Premiu, scrie Wowbiz

ADVERTISEMENT

Survivor România 2021, reluat cu patru nume noi în concurs

Încă de la ediția de joi, 8 aprilie, patru noi concurente s-au alăturat competiției Survivor România 2021. Irina Ceban, cunoscută drept Irisha, și Raluca Dumitru au intrat în ehipa faimoșilor. Maria Chițu, în vârstă de doar 20 de ani, și Vera Miron sunt noile războinice.

Câştigătorul sezonului 2 al acestui show va pleca acasă cu o sumă frumoasă în cont. În ciuda faptului că mai este mult de muncit până la marea finală, concurenții știu că banii pe care îi pot obține în urma competiției nu sunt de lepădat. Faimosul sau Războinicul care va învinge se întoarce în România mai bogat cu 250.000 lei.

ADVERTISEMENT