Life

Cine este Victor Dorobanțu din serialul ”Wednesday”. Tânărul este din Ploiești și joacă rolul lui Thing

Serialul ”Wednesday” aduce în prim plan renumiți actori precum Jenna Ortega sau Catherine Zeta Jones. Cu toate astea, avem și doi actori români implicați în proiect.
28.11.2022 | 17:57
Cine este Victor Dorobantu din serialul Wednesday Tanarul este din Ploiesti si joaca rolul lui Thing
Victor Dorobanțu joacă rolul ”Thing” în celebrul serial ”Wednesday”. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tim Burton, regizorul serialului ”Wednesday” și-a dorit o echipă cât se poate de bună și se pare că asta a și obținut.

Victor Dorobanțu este din Ploiești și joacă rolul lui Thing în producția ”Wednesday”

Serialul ”Wednesday” este deja în topul de pe Netflix și se bucură de apreciere publicului larg. Pe lângă numele cunoscute precum Jenna Ortega, Catherine Zeta Jones, Luis Guzmán, Christina Ricci sau Gwendoline Christie, în serial joacă și doi actori români.

ADVERTISEMENT

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan joacă rolul lui Lurch Addams, în timp ce actorul Victor Dorobanțu a prins rolul ”Thing”, adică ”Mânuța” care este mereu alături de Wednesday, personajul principal al serialului.

Dacă pe George Burcea îl știm, cine este însă Victor Dorobanțu? Tânărul a fost invitat la emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV, unde a dezvăluit întreaga experiență.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Victor Dorobanțu la casting

Victor Dorobanțu este din Ploiești, iar printre pasiunile sale se numără actoria și magia. Iată că acum, a reușit să le combine pe amândouă.

Deși rolul ”Thing” pare unul cât se poate de simplu la prima vedere, din perspectiva telespectatorilor, s-a părea că regizorului i-a dat mari bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, acesta a găsit personajul perfect de abia în România.

”Am înțeles că a fost o căutare destul de mare în mai multe țări pentru rolul ăsta. (…) Au căutat un actor care să aibă dexteritatea și personalitatea mâinii.

A fost o serie de castinguri în care ni se spunea să trecem prin mai multe emoții cu mâna: arată-mi cum arată mâna ta îndrăgostită!”, a povestit el, în direct, la Pro Tv.

ADVERTISEMENT

Ce spune Tim Burton despre colaborarea cu Victor Dorobanțu

Și regizorul Tim Burton recunoștea recent că a fost o adevărată provocare să găsească ”mâna perfectă”. Mai mult de atât el susține că Victor Dorobanțu nu a fost doar o mână, ci un personaj complet.

De asemenea, nu puțini sunt cei care au dat probe, însă nu au reușit să îl convingă pe Tim Burton că ar merita rolul respectiv.

Despre Victor Dorobanțu, regizorul spune că acesta este extrem de expresiv și că știe cum să își coordoneze mâna.

”Victor a fost distribuit ca actor, nu e doar o mână pentru mine.

E foarte expresiv, are o foarte bună mobilitate și coordonare a mâinii și a înțeles foarte bine ce înseamnă să faci actorie prin mâna ta”, a explicat regizorul într-un interviu cordat pentru urban.ro.

Menționăm că și pentru George Burcea, oportunitatea de a face parte din producția ”Wednesday” a fost una cât se poate de bună. Acesta a ajuns să plece alături de iubita lui, Viviana Sposub, în Statele Unite, pentru premiera serialului.

ADVERTISEMENT