Simona Halep

Cine este Victoria, soția lui Darren Cahill! Ea este motivul despărțirii de Simona Halep

10.11.2018 | 14:42
Darren Cahill a decis să pună capăt colaborării cu Simona Halep, dorind să fie mai mult timp alături de soția sa Victoria și de cei doi copii, Tahlia și Benjamin

Antrenorul Darren Cahill a decis să pună capăt colaborării cu Simona Halep, dorind să fie mai mult timp alături de soția sa Victoria și de cei doi copii, Tahlia și Benjamin. Australianul a pregătit-o pe Halep în ultimii patru ani și a dus-o pe primul loc în clasamentul WTA și a ajutat-o să câștige la Roland Garros primul ei titlu de Grand bSlam din carieră.

“Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua parteneriatul nostru în 2019 din motive familiale din partea mea. După multe gânduri şi discuţii, şi mulţi ani cu peste 30 de săptămâni petrecute pe drum departe de familia mea, am decis să iau o pauză de un an de la antrenorat pentru a fi acasă şi pentru a-mi susţine copiii în momentele importante ale vieţii lor, cu ultimii ani de liceu, sporturi, pregătiri de facultate şi toate cele care vor cere timp”, a scris australianul pe contul personal de Instagram.

Darren Cahill alături de soția sa Victoria și de cei doi copii, Tahlia și Benjamin
Darren Cahill alături de soția sa Victoria și de cei doi copii, Tahlia și Benjamin

Soția lui Darren Cahill, Victoria, are o sală de pilates

Darren Cahill este căsătorit de 26 de ani cu Victoria, o femeie căreia nu îi place să iasă în evidență și care nu merge alături de soțul său la turnee. Soția tehnicianului australian administrează o sală de pilates în Adelaide, orașul natal al fostului antrenor al Simonei Halep. Însă, familia tehnicianului locuiește în cea mmai mare parte a timpului în Statele Unite ale Americii, în Las Vegas.

În trecut, pentru a fi alături de familie, Darren Cahill a refuzat o propunere de a-l antrena pe Roger Federer. În 2009, australianul a stat timp de nouă zile alături de legendarul tenismen elvețian și ar fi dorit să rămână în staful acestuia, dar în cele din urmă a ales să rămână aproape de familie.

Pe lângă Simona Halep, Darren Cahill i-a pregătit în cariera sa pe Andre Agassi, Andy Murray, Fernando Verdasco și Lleyton Hewitt. Sub îndrumarea sa, Hewitt a devenit cel mai tânăr număr 1 mondial din istorie, iar americanul Agassi cel mai vârstnic.