Life

Cine este Victorina Matveev de la Chefi la Cuțite. Ce meserie are concurenta din echipa lui Sorin Bontea

Victorina Matveev de la Chefi la Cuțite, sezonul 9, face parte din echipa lui Sorin Bontea și are origini rusești.
30.05.2021 | 15:36
Cine este Victorina Matveev de la Chefi la Cutite Ce meserie are concurenta din echipa lui Sorin Bontea
ADVERTISEMENT

Victorina Matveev de la Chefi la Cuțite face parte din echipa lui Sorin Bontea și este pasionată de cofetărie și patiserie, deși meseria ei nu are legătură cu domeniul culinar.

Concurenta din acest sezon are origini rusești și este căsătorită cu un român. În vârstă de 37 de ani, Victorina a intrat în echipa lui Sorin Bontea și vrea cu orice preț să câștige marele premiu de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cine este Victorina Matveev de la Chefi la Cuțite. Ce meserie are concurenta din echipa lui Sorin Bontea

Victorina Matveev de la Chefi la Cuțite face parte din echipa verde și a venit la show-ul culinar de la Antena 1 pentru a câștiga marele premiu.

Pasionată de cofetărie și patiserie, meseria ei nu se leagă de acest domeniu. Victorina este polițistă, însă pasiunea ei cea mai mare este gătitul.

ADVERTISEMENT

Concurenta din echipa lui Sorin Bontea are origini rusești, însă este căsătorită cu un român. Aceștia au împreună doi copii și locuiesc în Satu Mare.

Meseria ei de bază este cea de polițistă, iar în timpul liber se ocupă de mica ei afacere cu deserturi.

ADVERTISEMENT

Victorina Matveev a primit trei cuțite din partea juraților la audiții. Aceasta a gătit o rețetă cu rulouri în formă de copac și un desert cu mere, care i-a cucerit pe chefi.

Concurenta Chefi la Cuțite a avut parte de greutăți în trecut

Chiar dacă acum este fericită alături de familia ei, Victorina nu a fost ocolită de greutățile vieții. Aceasta a ajuns să lucreze la negru în străinătate și a străbătut pe jos drumul din Croația până în Italia.

ADVERTISEMENT

Rusoaica a lucrat timp de șapte ani în Veneția și a avut șansa de a vedea celebrități de la Hollywood. În Italia și-a cunoscut actualul soț.

„Am finalizat Academia de Poliție în Republica Moldova. Tata e rus, mama e din Republica Moldova și eu sunt căsătorită cu un român pe care l-am cunoscut în Italia.

Șapte ani am lucrat în Veneția, în patiserie, am avut șansa să văd lume faimoasă ca Brad Pitt și Angelina Jolie.

M-am apucat de muncă atunci când l-am pierdut pe tata și eu trebuia să îmi plătesc studiile și să am grijă de mama. Am ajuns în străinătate la negru, pe jos, am mai făcut o dată armata.

Am mers din Croația până în Italia pe jos, în două săptămâni am ajuns. Drumul în Italia a fost ca o a doua armată”, a povestit Victorina la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT