Sport

Cine este Viorel Dinu, antrenorul care îl va înlocui pe Laurențiu Reghecampf în FC Argeș – Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf va lipsi de pe banca oltenilor în FC Argeș - Universitatea Craiova din cauza suspendării primite după eliminarea sa din partida cu Farul Constanța, iar Viorel Dinu va fi înlocuitorul acestuia.
23.04.2022 | 13:04
Cine este Viorel Dinu antrenorul care il va inlocui pe Laurentiu Reghecampf in FC Arges  Universitatea Craiova
Cine este Viorel Dinu, antrenorul care îl va înlocui pe Laurențiu Reghecampf în FC Argeș-Universitatea Craiova sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Viorel Dinu este antrenorul care îi va ține locul lui Laurențiu Reghecampf în partida FC Argeș – Universitatea Craiova programată luni, de la ora 18:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Acesta a stat pe banca „Științei” și în înfrângerea împotriva lui Sepsi, scor 1-2, din prima manșă a Cupei României.

Viorel Dinu este înlocuitorul lui Laurențiu Reghecampf în FC Argeș – Universitatea Craiova

Viorel Dinu este unul dintre antrenorii secunzi ai lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Acesta a fost adus la formația din Bănie de către tehnicianul oltenilor, în vara anului 2021, imediat după prezentarea oficială a principalului.

ADVERTISEMENT

Dinu este înlocuitorul lui Laurențiu Reghecampf pe banca Universității Craiova în deplasarea de la Pitești, cu FC Argeș. Tehnicianul oltenilor nu va putea să fie alături de echipă în confruntarea cu ultima clasată din play-off-ul campionatului din cauza suspendării primite în urma incidentelor din timpul victoriei cu Farul Constanța, scor 3-0.

Antrenorul secund al Universității Craiova, Viorel Dinu, este unul dintre oamenii apropiați ai lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi se cunosc din perioadă în care tehnicianul formației din Bănie o conducea pe Concordia Chiajna, iar Dinu era jucătorul echipei ilfovene.

ADVERTISEMENT

Cele mai importante echipe la care secundul formației din Bănie a jucat au fost FC National, Concordia Chiajna și Universitatea Cluj. Acesta și-a făcut debutul ca antrenor pe banca clubului ilfovean din Liga a 3-a, SC Popești Leordeni.

Viorel Dinu a părăsit granițele României în 2019, pentru a prelua echipa U21 a lui Al Wasl, formație pregătită de Laurențiu Reghecampf. Acesta l-a urmat pe tehnician și la Al Ahli, dar de data aceasta drept antrenor secund.

ADVERTISEMENT

Lipsa lui Laurențiu Reghecampf îi poate afecta pe jucătorii Universității Craiova: „Acest lucru poate cântări foarte mult”

Tehnicianul Universității Craiova crede că lipsa sa de pe banca oltenilor în deplasarea cu FC Argeș îi poate pune în dificultate pe jucătorii săi. Laurențiu Reghecampf consideră că sfaturile sale și prezența sa în timpul unei partide îi poate ajuta pe „juveții” să treacă peste anumite momente.

„Sunt anumite momente când un antrenor este foarte important pe bancă. Când am primit gol în minutul 85, probabil că apariția mea și sfatul meu puteau să îi ajute în momente respective. Eu cred că majoritatea dintre ei sunt foarte experimentați și nu ar trebui să fie o  problemă, dar cu siguranță acest lucru poate cântări foarte mult”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor a mărturisit că deși se aproprie meciul cu FC Argeș, acesta se gândește la următoarea partidă cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Laurențiu Reghecampf a declarat că își pregătește jucătorii încă de acum pentru a doua manșă din semifinalele Cupei României.

„În continuare vorbesc cu jucătorii și lucrăm să ne îndeplinim obiectivul principal, câștigarea Cupei României. Am început de ieri să lucrăm în această direcție și sper ca până atunci jucătorii să fie sănătoși și să am la dispoziție tot lotul”, a spus tehnicianul oltenilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – Universitatea Craiova: 2,32 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT