Life

Cine este Zarug, concurent Asia Express 4. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Zarug este unul dintre participanții care va pleca curând pe Drumul Împăraților de la Asia Express 4. Bărbatul în vârstă de 39 de ani nu este deloc străin de lumea mondenă și de cea virtuală.
20.05.2021 | 22:01
Cine este Zarug concurent Asia Express 4 Cu ce se ocupa in viata de zi cu zi
Cine este Zarug, concurent Asia Express 4. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Concurentul, pe numele său real Mihai Dan Zarug, este extrem de cunoscut pe rețelele de socializare (pe Instagram), acolo unde este urmărit de peste 7.000 de urmăritori, cărora le prezintă un stil de viață nonconformist.

Fostul participant al show-ului „Cântă acum cu mine” de la Pro TV se bucură de un succes răsunător în mediul virtual. În viața de zi cu zi Zarug este designer vestimentar, prima sa colecție fiind dedicată exclusiv bărbaților.

ADVERTISEMENT

Zarug, printre participanții de la Asia Express. Cine este și cu ce se ocupă

Zarug se mândrește cu o carieră în lumea modei, unde este designer vestimentar, în ciuda faptului că nu este o figură foarte populară. El a cochetat și cu televiziunea, în anul 2018 ajungând în bucătăria de la „Chefi la cuțite”, unde a povestit mai multe despre el.

„Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru pentru care nu am venit la această emisiune este frica de penibil. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești. 

Primul meu brand a fost dedicat bărbaților, pentru că am vrut să fiu diferit de toată lumea. M-am gândit să fac o modă pentru bărbați exact așa cum îmi place mie, chiar dacă aveam numai cliente femei.

ADVERTISEMENT

Într-un final a trebuit să renunța la această idee și să mă adresez în mod direct femeilor. La modă este pentru mine întotdeauna personalitatea și autenticul”, povestea la momentul respectiv concurentul de la Asia Express 4, notează click.ro.

Motivul pentru care Zarug a acceptat propunerea de la Asia Express

Zarug va participa la Asia Express, creatorul de modă mărturisind că nu ar fi acceptat această propunere dacă i s-ar fi făcut în urmă cu ceva vreme. Acum, designerul vrea să încerce ceva nou, mega distractiv și diferit.

ADVERTISEMENT

Tânărul este conștient că experiența nu va fi una ușoară, ci chiar înfricoșătoare pe alocuri, dar cu toate acestea vrea să plece pe Drumul Împăraților pentru a nu regreta mai târziu.

Participantul va face echipă cu Lorelei Bratu, o șatenă foarte frumoasă care lucrează ca model. Tânăra este o adevărată inspirație pentru femeile care luptă cu complexe din cauza greutății. Modelul în vârstă de 31 de ani vrea să demonstreze că trăsăturile fizice nu au nicio legătură cu kilogramele în plus.

ADVERTISEMENT