Simona Halep

Cine face parte din echipa Simonei Halep la Australian Open 2021. Oamenii pe care se bazează pentru al treilea titlu de Grand Slam

07.02.2021 | 10:18
Cine face parte din echipa Simonei Halep la Australian Open 2021 Oamenii pe care se bazeaza pentru al treilea titlu de Grand Slam
ADVERTISEMENT

Simona Halep țintește al treilea titlu de Grand Slam al carierei și primul la Australian Open. Este favorită numărul doi la Melbourne, unde mizează și pe experianța lui Darren Cahill.

De asemenea, din echipa Simonei Halep în Australia face parte și Artemon Apostu-Efremov, cel care i-a fost și principal la unele turnee. Ultima astfel de situație a fost la Praga, acolo unde a reușit să se impună.

ADVERTISEMENT

În schimb, Simona Halep nu și-a mai luat alături de ea un preparator fizic. La fel s-a întâmplat și la ediția precedentă a turneului de la Melbourne, când tocmai îl concediase pe Teo Cercel.

Simona Halep, alături de Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov, în echipa Simonei Halep la Australian Open 2021

Simona Halep s-a despărțit de Teo Cercel la începutul sezonului trecut, după turneul de la Adelaide. Atunci, Simona chiar i-a reproșat preparatorului fizic că a obosit în timpul primul meci, cu Ajla Tomljanovic.

ADVERTISEMENT

În 2021, Simona Halep se bazează exclusiv pe Darren Cahill și Efrem Apostu-Efremov pentru un prim titlu la Melbourne. Despre australian a avut numai cuvinte de laudă după duelul cu Laura Siegemund, la Gippsland Trophy 2021.

“Darren este secretul meu, mă înțelege foarte bine. Îi mulțumesc că este alături de mine tot timpul. Am învățat de la el câteva lucruri specifice. ‘Hai să bem o bere’ și e și mâine o zi'”, declara Simona Halep după acea victorie.

ADVERTISEMENT

Simona Halep l-a angajat la începutul lunii decembrie și pe Marian Lupu, fostul preparator fizic al celor de la FCSB. Dar a decis să nu îl ia și pe acesta la Melbourne. Organizatorii au condiții stricte în ceea ce privește staff-ul, din cauza restricțiilor provocate de pandemia de coronavirus.

Simona Halep întâmpină ceva probleme fizice înaintea startului Australian Open 2021. A acuzat dureri la spate în timpul partidei pierdute în fața Ekaterinei Alexandrova, la Gippsland Trophy.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va debuta la această ediție a Australian Open luni, în jurul orei 10:00, cu Lizette Cabrera, locul 140 WTA. Iar dacă se impune, va avea un duel în turul 2 cu învingătoarea dintre Ajla Tomljanovic și Misaki Doi.

ADVERTISEMENT