Life

Cine i-a schimbat destinul Corinei Caragea. Prezentatoarea a primit un sfat prețios

07.06.2020 | 17:38
Cine ia schimbat destinul Corinei Caragea Prezentatoarea a primit un sfat pretios
ADVERTISEMENT

Corina Caragea are o carieră de succes, debutând pe micile ecrane la vârsta de numai 19 ani. Prezentatoarea știrilor sportive a mărturisit că a primit un sfat prețios din partea unui persoane importante din showbiz-ul autohton, sfat care i-a schimbat radical viața.

Andreea Marin a îndrumat-o pe Corina Caragea în carieră

Frumoasa brunetă a debutat în televiziune pe vremea când avea numai 19 ani și era studentă la două facultăți. Corina Caragea a prins un loc în echipa de balet în emisiuneaSurprize, surprize”, Andreea Marin fiind vedeta care i-a schimbat completa viața știristei.

ADVERTISEMENT

Corina Caragea a mărturisit că fosta prezentatoare de la TVR a îndrumat-o să-și urmeze visele și să meargă în direcția pasiunilor sale, ea fiind la vremea respectivă studentă la Jurnalism și la Publicitate. Așadar, după numai 3 luni bruneta a părăsit emisiunea pentru un știrile sportive.

„Am stat numai trei luni. Când a apărut ocazia de a participa la un alt casting, pentru o redacție de știri, am făcut pasul următor și șefa mea de la acea vreme, Andreea Marin, m-a încurajat să merg în direcția studiilor mele”, a povestit prezentatoarea de la Pro TV pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Corina Caragea să prezinte știrile sportive

Frumoasa prezentatoare a mărturisit că a fost aleasă din 3.000 de candidați pentru postul de prezentatoare, redactorul șef de la vremea respectivă văzând pasiunea sa pentru sport. Așa a ajuns Corina Caragea să prezinte știrile sportive la postul de televiziune Pro TV.

Iată că au trecut 15 ani de atunci și bruneta continuă să fie în centrul atenției, la o oră de maximă audiență. Corina Caragea și-a dorit de-a lungul timpului să aibă mai multe joburi, însă în cele din urmă și-a găsit locul la Pro TV unde are o carieră longevivă.

ADVERTISEMENT

„Anunțul pe care îl văzusem la TV era că se căutau prezentatori de știri, însă redactorul-șef mi-a spus la interviu că mă potrivesc mai bine la sport. Poate eram și prea tânără, 20 de ani, și a văzut și că îmi place sportul. 

Nu am fost cu fotbalul. Eram mai de grabă în sala de sport pentru a juca și a urmări meciuri de baschet între licee. Purtam haine largi și șapca pusă invers, nu participam la concursuri de Miss și nu mă machiam”, a mai spus bruneta, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a mai menționat că și-a dorit să fie profesoară de engleză, stewardesă, actriță, dar și jurnalistă. De menționat faptul că, vedeta a avut primul job în modelling, apărând într-un spot publicitar pentru un șampon.

 

ADVERTISEMENT