Fotbal intern

Cine ia titlul în Liga 1 Betano? Pronosticul lui Marius Șumudică: ”E posibilă o surpriză”

14.02.2019 | 12:15
Cine ia titlul in Liga 1 Betano Pronosticul lui Marius Sumudica E posibila o surpriza

Antrenorul echipei Al Shabab din Arabia Saudită, Marius Șumudică, continuă să urmărească meciurile din Liga 1 Betano și și-a dat cu părerea despre lupta la titlu din acest sezon. Tehnicianul este de părere că în actuala stagiune ar putea exista o campioană surprinzătoare.

”E greu de spus cine va lua titlul. Multă lume spune că există posibilitatea unei surprize și aici mă refer la Craiova. CFR este o echipă puternnică și experimentată. FCSB a avut un joc bun cu Hermannstadt, deci cele trei se vor bate. Depinde și cu câte puncte vor intra în play-off”, a declarat fostul antrenor de la Astra Giurgiu la Pro X.

Marius Șumudică a vorbit despre titlul din Liga 1 Betano: ”Mihai Teja este un tip care știe să se descurce”

”Vorbesc la telefon cu Becali. Nu săptămânal, dar vorbim, avem o relație bună. Dar asta nu înseamnă că vom lucra vreodată împreună, suntem în relații bune. Nu am vorbit cu el despre Mihai Teja, nici înainte, nici după numire. Teja e un antrenor foarte bun, iar rezultatele de la Mediaș l-au recomandat. Mihai este un tip care știe să se descurce”, a mai spus Marius Șumudică despre lupta la titlu din Liga 1 Betano.

Mihai Teja le dă indicații jucătorilor săi la meciul FCSB - Hermannstadt
Mihai Teja le dă indicații jucătorilor săi la meciul FCSB – Hermannstadt

Tehnicianul de la Al Shabab l-a lăudat pe atacantul Denis Alibec, alături de care a lucrat la Astra Giurgiu și pe care a vrut să-l transfere în Arabia Saudită. ”Nu aveam nicio îndoială că Alibec nu-și va reveni. El are nevoie de liniște și de un mediu în care să se simtă bine. Este un jucător răsfățat, dar dacă are colegii și conducerea alături de el este unul dintre puținii din campionat care pot decide singuri un meci. Este un băiat inteligent, știe să se plaseze. Inteligența fotbalistică nu are nimic în comun cu inteligența de zi cu zi”, a afirmat Șumudică.

Tehnicianul român a vorbit și despre accidentarea suferită de Constantin Budescu, dar și despre transferul lui Nicolae Stanciu la Al Ahli.