Sport

Cine iese de pe lista de Conference League după transferul lui Andrea Compagno la FCSB. Exclusiv

Andrea Compagno este transferul verii la FCSB. Atacantul adus de la FC U Craiova va fi înscris pe lista UEFA în locul unui alt jucător proaspăt venit la FCSB.
29.08.2022 | 13:20
Cine iese de pe lista de Conference League dupa transferul lui Andrea Compagno la FCSB Exclusiv
Andrea Compagno, în tricoul celor de la FC U Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno este transferul verii la FCSB. Atacantul italian în vârstă de 26 de ani a fost adus de Gigi Becali pe o sumă care se apropie de 1,5 milioane de euro de la FC U Craiova. Iar toţi fanii roş-albaştrilor aşteaptă ca italianul să fie noul golgheter al echipei.

Rachid Bouhenna iese de pe lista de Conference League după transferul lui Andrea Compagno la FCSB!

Din informaţiile FANATIK, Andrea Compagno va intra pe lista UEFA în locul unui alt jucător proaspăt  transferat de FCSB, dar intrat deja în dizgraţia patronului Gigi Becali. Este vorba de Rachid Bouhenna.

ADVERTISEMENT

Fundaşul central a evoluat în patru partide din SuperLiga, însă a fost luat în colimator de Gigi Becali după ce a gafat în meciul cu Chindia Târgovişte, câştigat în cele din urmă de roş-albaştrii, scor 3-2:

“Un jucător mai greșește, dar când distruge echipa așa, păi cade echipa definitiv!”

“Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui, adică iarba FCSB-ului! Cu Chindia nu a fost un meci dificil. Meciul a fost încurcat de un jucător, de Bouhenna. L-a lăsat pe ăla (n.r. Doru Popadiuc) să ia mingea: «Ia, bă, mingea, că mie nu îmi place!».

ADVERTISEMENT

Un jucător mai greșește, dar când distruge echipa așa, păi cade echipa definitiv! La revedere, tată! La FCSB cumpără lumea bilete. Aici nu are voie să ajungă adversarul în 16 metri. Mingea la mine și goluri!”, a spus Gigi Becali după meci.

Compagno, debut în cupele europene împotriva lui West Ham?!

Andrea Compagno are un debut de sezon excelent, cu cinci goluri marcate în şase meciuri disputate în SuperLiga. Atacantul are mari şanse să îşi facă debutul în cupele europene săptămâna viitoare, în meciul cu West Ham.

ADVERTISEMENT

FCSB va evolua joi, 8 septembrie, pe Stadionul Olimpic din Londra, cu West Ham United, în primul meci din grupele UEFA Conference League. Roş-albaştrii mai sunt în grupă cu Anderlecht şi Silkeborg.

Rachid Bouhenna, şanse mici să mai prindă vreun meci la roş-albaştrii!

Pentru echipa lui Nicolae Dică urmează o perioadă de foc, cu meciuri din trei în trei zile, în campionat şi în cupele europene. Astfel că, roş-albaştrii vor avea nevoie de un lot bogat pentru a face faţă pe cele două fronturi.

ADVERTISEMENT

Rachid Bouhenna are şanse mici să mai prindă echipa, după ce patronul Gigi Becali a anunţat că este liber să plece. Nicolae Dică l-a criticat şi el pe fundaşul central, reproşându-i lipsa de atitudine de la meciuri şi antrenamente.

  • 31 de ani are Rachid Bouhenna
  • 4 meciuri a evoluat fundaşul la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,55 este cota pentru „2 solist” la Farul – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT