News

Cine îi cheamă în instanță pe soții Anda și Bogdan Maleon, care s-au sinucis în urmă cu 4 ani

Soții Anda Elena și Bogdan Petru Maleon, care au fost găsiți morți în casă în urmă cu 4 ani, sunt chemați în instanță.
23.07.2021 | 21:02
Cine ii cheama in instanta pe sotii Anda si Bogdan Maleon care sau sinucis in urma cu 4 ani
Cine îi cheamă în instanță pe soții Anda și Bogdan Maleon, care s-au sinucis în urmă cu 4 ani
ADVERTISEMENT

Chiar dacă sunt morți de 4 ani, soții Maleon au fost chemați la judecată de o bancă. Astfel, BRD Groupe Societe Generale cere executarea silită a celor doi pentru două credite. În total este vorba despre 25.874 de euro și 82.7000 de lei.

Cei doi soți au fost găsiți morți în locuința lor chiar în ziua de Crăciun. Anchetatorii au crezut inițial că este vorba despre o crimă urmată de o sinucidere, dar în final au stabilit că cei doi soți și-au pus capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Cine îi cheamă în instanță pe soții Anda și Bogdan Maleon, care s-au sinucis în urmă cu 4 ani

Un caz inedit are loc la Iași. BRD Groupe Societe Generale a cerut executarea silită a două persoane care au decedat în urmă cu 4 ani. Aceștia aveau două credite la banca respectivă, unul de nevoi personale, iar celălalt făcut prin programul “Prima Casă”.

Valoarea acestora este de 25.874 euro, respectiv 82.700 de lei, scrie BZI.ro

“Instanța admite în parte cererea formulată de petentul Biroului Executorului Judecătoresc (BEJ) Chiriac Cătălin Răzvan, la solicitarea creditorului BRD Groupe Societe Generale SA.

ADVERTISEMENT

Respinge cererea de încuviințare a executării silite a contractului de credit de nevoi personale din 20 aprilie 2017

și a contractului de credit «Prima Casă» din data de 9 martie 2012, formulată de petentul BEJ Chiriac Cătălin Răzvan, la cererea creditorului BRD Groupe Societe Generale SA, împotriva moștenitorilor succesiunii debitorilor Bogdan Petru Maleon (decedat) și Anda Elena Maleon (decedat)”, a fost decizia magistraților din Iași.

ADVERTISEMENT

Cum se va desfășura procesul

După ce instanța a admis cererea formulată de bancă a decis numirea unui curator al averii soților Maleon.

“Instanța dispune numirea A.M.T. în calitate de curator special, pentru a reprezenta interesele defuncților Bogdan Petru Maleon și Anda Elena Maleon, decedați pe 25 decembrie 2017, în dosarul de executare silită al BEJ Chiriac Cătălin Răzvan, până când va fi numit, în condițiile legii, curatorul succesiunii defuncților”, au mai spus magistrații.

ADVERTISEMENT

Acest proces a început pe 19 martie 2021. Prima decizie a instanței nu a fost definitivă.

Ce s-a întâmplat cu soții Maleon

Pe 25 decembrie 2017, profesorul Liviu Pilat i-a găsit pe Anda Elena și Bogdan Petru Maleon inconștienți în locuința lor. S-a stabilit în urma necropsiei că amândoi muriseră cu 8-10 ore înainte. Cei doi consumaseră băuturi alcoolice, iar probabil că apoi s-au certat. Procurorii au spus că este vorba despre sinucidere.

ADVERTISEMENT