Life

Cine o ajută cu ținutele pe Theo Rose la Vocea României. Imagini cu unul din outfit-urile juratei

Theo Rose începe să dea din casă, postând câteva imagini din culisele Vocea României, show unde va fi jurată de la toamnă. Cine îi face ținutele pentru emisiunea de la PRO TV?
19.07.2022 | 14:34
Cine o ajuta cu tinutele pe Theo Rose la Vocea Romaniei Imagini cu unul din outfiturile juratei
Theo Rose, cântăreață și jurată la Vocea României. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose nu se îmbracă de capul ei. Carismatica muziciană colaborează cu una dintre cele mai în vogă stiliste de la noi. Persoana care o ajută din punct de vedere vestimentar a creat outfituri pentru o serie de celebrități de la noi, printre care Nicole Cherry și Adelina Pestrițu.

Cine îi face ținutele lui Theo Rose? Stilista a colaborat cu fostele concurente de la Bravo, ai stil

Cântăreața s-a apropiat foarte mult de Lucy Faur, căci despre ea este vorba, încă din perioada în care era concurentă la Bravo, ai stil Celebrities.

ADVERTISEMENT

Theo Rose s-a bazat pe stilistă pentru ținutele cu care se prezenta în platoul concursului de la Kanal D. Munca pe care a depus-o Lucy Faur nu a fost una în zadar.

Aparițiile artistei au fost apreciate de jurați, astfel încât vedeta a ajuns până în marea finală, unde se duelase cu Alexandra Ungureanu.

ADVERTISEMENT

Lucy Faur este o stilistă destul de cunoscută mai ales în lumea televiziunii. Theo Rose nu e prima fostă concurentă de la Bravo, ai stil căreia i-a creat ținutele. Aceasta a ajutat-o și pe Iuliana Doroftei, câștigătoarea celui de-al treilea sezon al competiției.

Așa arată una din ținutele create de Lucy Faur pentru Theo Rose. Foto: Instagram

Cântăreața a devenit una din figurile principale de la PRO TV

Theo a făcut publică o imagine cu una dintre ținutele pe care o va purta în calitate de jurată în show-ul de la PRO TV. Interpreta hit-urilor „Gipsy run” și „Fără tine” se îmbracă destul de colorat, însă nu doar combinațiile vestimentare îi vor impresiona pe telespectatorii Vocea României, ci și make-up-urile și coafurile vedetei.

ADVERTISEMENT

Theo profită de faptul că are părul lung și bogat, așa că la Vocea o vom vedea cu tot felul de variante în materie de hair-style, de la cocuri extravagante până la codițe împletite sau ondulări.

Cântăreața nu este la primul proiect de anvergură la PRO TV. Olteanca a mai prezentat emisiunea SuperStar România. Show-ul a fost pus pe hold și înlocuit din toamna aceasta cu Vocea României.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe perioada verii, Theo a fost și una dintre co-prezentatoarele matinalului „Vorbește lumea”.

ADVERTISEMENT