Sport

Cine i-a luat locul accidentatului Radunovic. Primul „11″ al lui Dică pentru FCSB – FC Argeș. FANATIK confirmat. Update exclusiv

Nicolae Dică și-a făcut calculele pentru FCSB - FC Argeș, meci extrem de important pentru echipa sa. Antrenorul vine cu o surpriză uriașă în formula de start.
02.10.2022 | 20:04
Cine ia luat locul accidentatului Radunovic Primul 11 al lui Dica pentru FCSB  FC Arges FANATIK confirmat Update exclusiv
Nicolae Dică a ales echipa de start pentru FCSB - FC Argeș. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
02-10-2022
17:09

Formula de start a FCSB-ului contra lui FC Argeș

FCSB a anunțat echipa de start cu care va aborda meciul cu FC Argeș, cei 11 titluri trimiși în teren de Nicolae Dică fiind anunțati în exclusivitate de FANATIK. Astfel, vicecampioana României va juca în următoarea formulă: Târnovanu – Crețu, Haruț, Tamm, Șerban – Cordea, Edjouma, Olaru, Coman – Compagno, Omrani

Pe banca de rezerve a roș-albaștrilor vor lua loc Andrei Vlad, Tavi Popescu, David Miculescu, Marco Dulca, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Boban Nikolov, Răzvan Oaidă, Alexandru Pantea și Bogdan Rusu.

FCSB – FC Argeș este duminică de la ora 21:30, iar formația lui Nicolae Dică are neapărată nevoie de victorie pentru a reintra în calcule pentru calificarea în play-off.

Cum arată primul 11 al FCSB la partida cu FC Argeș. Sorin Șerban, marea surpriză pregătită de Nicolae Dică

Cea mai importantă problemă de lot pe care o are Dică este legată de Risto Radunovic, titularul incontestabil în banda stângă a defensivei FCSB. Acesta a suferit o accidentare în partida pe care Muntenegru a câștigat-o cu Finlanda, în Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat care este marea surpriză pe care Nicolae Dică o pregătește în formula de start. Șerban revine ca titular, după ce a fost scos din calcule după gafele din prima etapă, cu U Cluj. Iată formula de start pe care o va alinia FCSB cu FC Argeș:

Târnovanu – Crețu, Haruț, Tamm, Șerban – Cordea, Edjouma, Olaru, Coman – Compagno, Omrani

Nicolae Dică l-a ales pe Denis Haruț, și el supus la multe critici în aceste sezon, ca titular în centrul defensivei. Îi ia locul lui Dawa, care este suspendat pentru partida cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

De asemenea, de remarcat că Omrani va începe partida ca titular, alături de Compagno. Va fi debutul său în tricoul celor de la FCSB, după ce a mai jucat doar la echipa a doua, în partida cu CS Dinamo. A dat atunci o pasă de gol.

Intrarea lui Omrani, alături de Compagno, aduce modificări și în sistemul de joc folosit de Nicolae Dică. Astfel, se va merge pe un 4-4-2 la partida cu FC Argeș. Asta după ce antrenorul FCSB a pendulat între 4-3-3 și 4-2-3-1 pe parcursul acestui mandat.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, declarații contradictorii în privința lui Șerban. Anunțase că nu îl mai vrea în echipă, dar ulterior a cerut să mai primească șanse

Pentru Sorin Șerban, partida cu FC Argeș este cu siguranță una dintre ultimele șanse pe care le primește la FCSB. Gigi Becali l-a luat în colimator încă din prima partidă a sezonului, după greșelile din remiza cu U Cluj.

„Şi eu am greşit, cea mai mare e vina mea că am crezut în Şerban. Ăsta, săracul, nu are treabă cu fotbalul. El nu o să mai aibă ocazia să aibă treabă cu fotbalul”, declara Gigi Becali după partida cu U Cluj.

ADVERTISEMENT

Totuși, același Becali anunța câteva săptămâni mai târziu că s-a răzgândit, iar Șerban va mai primi șanse pentru a juca la FCSB. „Despre Șerban zicea toată lumea: ‘Domn’e să îl dăm’. Eu zic că are calitate. Nu mă interesează pe mine ce au spus antrenorii. Toți au spus să îl dăm. Mie dacă îmi place Șerban, eu îl țin la echipă. Nu mă bag peste Dică, dar va veni vremea când Șerban va juca. Stai să ne revenim și noi în campionat, dar va juca Șerban”, a mai spus Becali.

(P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,85 este cota pentru ”ambele înscriu și peste 2,5 goluri” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT