Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine îi ia locul lui Florinel Coman la FCSB după transferul în Qatar? Contre aprinse Nicolae Dică – Andrei Vochin la Fanatik SuperLiga

Nicolae Dică și Andrei Vochin s-au contrat la FANATIK SUPERLIGA pe tema înlocuitorului lui Florin Coman la FCSB după transferul golgheterului în Qatar.
06.05.2024 | 11:44
Cine ii ia locul lui Florinel Coman la FCSB dupa transferul in Qatar Contre aprinse Nicolae Dica  Andrei Vochin la Fanatik SuperLiga
Cine îi ia locul lui Florinel Coman la FCSB după transferul în Qatar? Contre aprinse Nicolae Dică - Andrei Vochin la Fanatik SuperLiga. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este ca și transferat la Al Duhail în Qatar, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Tavi Popescu și Alexandru Musi sunt soluțiile celor de la FCSB pentru postul de mijlocaș stânga, iar Andrei Vochin și Nicolae Dică au vorbit despre înlocuitorul internaționalului român.

Cine îi ia locul lui Florinel Coman la FCSB după transferul în Qatar: „Este clar”

Gigi Becali nu l-a putut ține pe Florinel Coman la FCSB și pentru sezonul viitor, chiar dacă i-a oferit un salariu incredibil pentru SuperLiga. FANATIK a anunțat în exclusivitate că reprezentanții celor de la Al Duhail vin joi la București să semneze contractul.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică este de părere că Tavi Popescu îi va lua locul în primul „11” lui Florinel Coman. Și Alexandru Musi va reveni la FCSB de la Petrolul Ploiești și este o soluție de luat în calcul pentru „roș-albaștri”.

„I-am antrenat și este clar că Tavi va fi următorul mijlocaș stânga al echipei, mai ales că îndeplinește și regula U21. Apoi va veni și Musi de la Petrolul, dar aici va fi o problemă. Chiar sunt doi jucători de mare perspectivă.

ADVERTISEMENT

L-am băgat și eu mijlocaș dreapta la un meci și au fost oameni care m-au întrebat de ce l-am pus acolo. A intrat foarte bine, a venit cu niște centrări acolo și a fost periculos. Probabil va fi o dublură pentru Tavi Popescu, aici se va pierde unul dintre ei.

Îl mai au și pe Pantea pe care să îi folosească U21, dar eu pe Tavi îl văd în poziția de mijlocaș stânga. Nu văd un under la fel de valoros decât cei doi”, a spus Dică la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Contre aprinse Nicolae Dică – Andrei Vochin la Fanatik SuperLiga

Andrei Vochin: „Avem setată mintea că trebuie să evolueze un singur under, adică nu putem să ne setăm mintea și să ne întrebăm dacă Musi este mai bun decât Băluță? Dacă Musi este mai bun decât Băluță nu mai contează dacă este sau nu under.

Trebuie să evaluezi Musi vs. Băluță fără să te uiți la buletin și să vezi de ce să nu joace FCSB în dreapta cu Musi și în stânga cu Octavian Popescu. Ne-am setat pe chestia asta și așa defavorizăm jucătorii tineri. Sunt jucători tineri mai buni decât cei care sunt senatori de drept pe o anumită poziție”.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică: „Dacă mai am un jucător under și este mai bun ca seniorul, păi joc cu doi sau trei underi. Pot să îi folosesc pe jucători și la un moment dat să iau bani pe ei”.

Cine II IA LOCUL lui Florinel Coman la FCSB! Nicolae Dica si Andrei Vochin, DEZBATERE INCINSA

ADVERTISEMENT