Sport

Cine îi poate lua locul lui Cristiano Ronaldo la Juventus! Anunţul făcut de presa din Italia

Cristiano Ronaldo e pe picior de plecare de la Juventus, iar presa din Italia anunţă că i-a fost găsit înlocuitor.
22.05.2021 | 18:32
Cine ii poate lua locul lui Cristiano Ronaldo la Juventus Anuntul facut de presa din Italia
ADVERTISEMENT

Printre cei cărora li se reproșează parcursul modest al lui Juventus din acest sezon se numără portughezul Cristiano Ronaldo. Fotbalistul a fost achiziționat în 2018 de la Real Madrid, pentru 100 de milioane de euro, între altele și pentru ca Juve să recâștige trofeul Ligii Campionilor.

Însă, în 2019 Juventus a fost eliminată în sferturi de Ajax Amsterdam, iar anul trecut în optimi de Lyon. Nici în acest an Juve nu a făcut mai mult, fiind eliminată, din nou în optimi, de FC Porto.

ADVERTISEMENT

Un superstar de la Barcelona este pregătit să-l facă uitat pe Cristiano Ronaldo

Potrivit publicației italiene La Sampa, Antoine Griezmann este jucătorul pe care oficialii de pe Allianz Stadium și-l doresc în ofensivă pentru a reuși ceea ce nu au putut obține cu Cristiano Ronaldo, câștigarea Ligii Campionilor.

Există însă o condiție pentru ca Griezmann să ajungă la Torino. Mai întâi portughezul trebuie să ajungă la un acord cu șefii lui Juventus privind o despărțire amiabilă.

ADVERTISEMENT

Tot jurnaliștii italieni au amintit, anterior, că deși i se cere plecarea, Cristiano Ronaldo are de gând să-și ducă angajamentul cu Juve până la final, adică până în vara anului viitor.

Mai mult, starul portughez le-a cerut finanțatorilor ”Bătrânei Doamne” să aducă întăriri dacă vor ca echipa să triumfe în cea mai importantă competiție continentală intercluburi.

ADVERTISEMENT

Însă, eventuala ratare a participării în viitoare ediție a Ligii Campionilor ar putea simplifica ruptura dintre CR7 și Juventus, iar Antoine Griezmann devine, astfel, principala țintă a alb-negrilor.

Nici Griezmann nu e fericit la Barcelona

Trecerea lui Antoine Griezmann la Juventus este posibilă, notează și spaniolii de la publicația Sport, în contextul în care francezul nu s-a adaptat pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Atacantul i-a costat pe catalani 120 de milioane de euro, în 2019, dar evoluțiile sale au fost mai degrabă modeste în tricoul blaugrana. În plus, între francez și starul argentinian Lionel Messi lucrurile nu merg așa cum și-ar fi dorit șefii Barcelonei.

Chiar dacă și-a trecut în cont 19 goluri și 12 pase decisive în tricoul blaugrana, Griezmann nu reușește să-și facă loc în schema tactică implementată de Ronald Koeman.

Juventus are însă, o concurență importantă din partea celor de la Atletico Madrid, precedenta echipă a lui Antoine Griezmann. La 90 de minute de câștigarea unui nou titlu în La Liga, Atletico ar vrea și ea să-l repatrieze pe francez.

Presa din Spania scrie că este foarte posibil ca Atletico și Barcelona să ajungă la un acord în privința unui schimb de jucători: Antoine Griezmann, respectiv Joao Felix.

ADVERTISEMENT