News

Cine îi va face fotografii lui Radu Mazăre la nunta din închisoare. Când va avea loc evenimentul

23.06.2019 | 12:57
Radu Mazăre a fost condamnat în dosarul retrocedărilor ilegale de pe litoralul românesc. Sursa foto - facebook

Mai e puțin până la evenimentul anului în Penitenciarul Rahova. Toată lumea vrea să știe detalii despre cum va decurge nunta lui Radu Mazăre. S-a aflat între timp și cine îi va face fotografii fostului edil la nunta din închisoare. Rămân deocamdată necunoscute ziua și ora la care va fi oficiată căsătoria de către un ofițer de stare civilă. Acestea urmează să fie comunicate penitenciarului de Primăria Sectorului 5.

Cine îi va face fotografii lui Radu Mazăre la nunta din închisoare

De remarcat că Radu Mazăre și Roxana Mihalache nu vor avea parte de șampanie și de niciun fel de băutură alcoolică în ziua în care vor deveni soț și soție. Nici fotograf sau cameraman privat nu le-a fost acceptat celor doi, pozele de la eveniment urmând să fie făcute de un ofițer al  penitenciarului. Se știe în acest moment că Radu Mazăre și-ar dori ca Primăria Sectorului 5 să aprobe oficierea căsătoriei pe 5 iulie, o zi specială pentru el, atunci sărbătorind și împlinirea 51 de ani.

Un singur lucru e clar – cererea i-a fost aprobată la scurt timp după ce a ieșit din carantina de 21 de zile și de acum încolo se așteaptă ca Primăria Sectorului 5 să anunțe când un ofițer de stare civilă va putea merge la Penitenciar. Mai întâi de toate, Primăria trebuie să primească de la Radu Mazăre analizele medicale prenupțiale ale viitorilor miri, certificatele de naștere și cărțile de identitate. ”Abia apoi se face planificarea pe zile și pe ore”, au precizat surse din cadrul Primăriei.

Cine îi va face fotografii lui Radu Mazăre la nunta din închisoare. Radu Mazăre
Radu Mazăre a ieșit din perioada de carantină. Sursa foto – facebook

Câţi oameni participă la eveniment

Două zile atât poate să stea Radu Mazăre cu soția lui după căsătorie. La eveniment vor participa maximum 10 persoane care vor fi servite cu apă, sucuri, bere și șampanie, ultimele două fără alcool. Nici invitații nu vor avea voie cu aparate foto sau video și nici cu telefoane mobile. Singurele fotografii care vor surprinde momentul și le vor rămâne amintire vor fi făcute de un gardian. ”Fără alcool și fără fotografii făcute de civili.

Nimeni nu are voie să intre cu niciun fel de aparatură foto sau video. Toate pozele, și acela într-un număr mai restrâns, vor fi făcute de un ofițer de penitenciar”, conform regulilor din Penitenciar.

 

 

 

Tags: