ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cine îi va lua locul lui Zidane la Real Madrid. Spaniolii au făcut anunțul

Autor: Claudiu Surmei | 08.06.2018 | 11:59
Guti ar putea să îi ia locul lui Zinedine Zidane la Real Madrid

Mai multe nume importante de antrenori au fost vehiculate pentru funcția de antrenor după plecarea lui Zinedine Zidane de la Real Madrid. Victor Galvez, președintele clubului Murcia, a declarat că urmașul francezului pe Santiago Bernabeu va fi Guti.

ADVERTISEMENT

Antonio Conte, Jurgen Klopp, Joachim Low, Rafael Benitez, Brian Laudrup și Michel sunt printre cei despre care s-a zvonit că vor prelua clubul din capitala Spaniei. În cele din urmă, pe banca lui Real Madrid se pare că nu va sta niciunul dintre ei.

Președintele clubului Murcia a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat că Guti va fi noul antrenor al Realului. “Guti nu va veni antrenor la Murcia, după cum s-a tot zvonit în ultima vreme, pentru că el va merge antrenor la Real Madrid. Guti a fost antrenorul pe care ni l-am dorit. Păcat că Zidane n-a mai întârziat două zile cu anunțul plecării”, a declarat Victor Galvez.

ADVERTISEMENT

Guti ar putea să îi ia locul lui Zinedine Zidane la Real Madrid

Guti este un produs 100% al lui Real Madrid. A debutat ca fotbalist la seniori în 1995. În cei 15 ani petrecuți pe Bernabeu a jucat în 386 de partide și a marcat 46 de goluri. În 2010 a plecat la Beșiktaș. Ca antrenor, Guti a debutat la grupele de tineret ale madrilenilor în 2013, iar în 2016 a preluat grupa A de tineret. Guti a anunțat că este pregătit pentru o nouă provocare și pare a fi preferatul președintelui Florentino Perez.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!