Fotbal international

Cine îl înlocuiește pe Zidane la Real Madrid? Lista lui Perez

31.05.2018 | 14:47
Cine il inlocuieste pe Zidane la Real Madrid Lista lui Perez

Tehnicianul francez Zinedine Zidane și-a anunțat plecarea de la echipa spaniolă Real Madrid, iar președintele Florentino Perez a întocmit deja o listă cu posibili înlocuitori, informează publicația Mundo Deportivo.

Principalele nume de pe lista lui Florentino Perez sunt argentinianul Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur), neamțul Joachim Low (selecționerul Germaniei), italienii Antonio Conte (Chelsea Londra) și Maurizio Sarri (plecat de la SSC Napoli), francezul Arsene Wenger (plecat de la Arsenal Londra) și spaniolul Guti (Real Madrid Under-19).

Cine îl înlocuiește pe Zidane la Real Madrid? Perez are și alte nume pe listă

Pochettino și Low sunt marile dorințe ale boss-ului de pe Santiago Bernabeu, dar dacă nu se va ajunge la o înțelegere, Florentiuno Perez are posibilitatea să negocieze cu Sarri sau Wenger, care sunt liberi de contract. O altă opțiune viabilă este Guti, care a performat la echipa de tineret a clubului. De asemenea, Zidane a spus în trecut că fostul mijlocaș de la Real Madrid ar fi un bun urmaș al său pe banca ”galacticilor”.

Florentino Perez are o listă cu nume importante care ar putea să-l înlocuiască pe Zinedine Zidane la Real Madrid
Florentino Perez are o listă cu nume importante care ar putea să-l înlocuiască pe Zinedine Zidane la Real Madrid

În cazul în care niciuna dintre aceste opțiuni nu se va concretiza, Florentino Perez mai are câteva nume pe lista înlocuitorilor lui Zinedine Zidane la Real Madrid. Aceștia ar fi Jurgen Klopp (FC Liverpool), Massimiliano Allegri (Juventus Torino) și Leonardo Jardim (AS Monaco).

Zinedine Zidane şi-a anunţat plecarea de la Real Madrid în timpul unei conferinţe de presă organizată joi. Florentino Perez a purtat o discuţie cu antrenorul francez în cursul zilei de miercuri, în urma căreia, Zizou i-a transmis că vrea să plece de la echipă.

Tehnicianul francez a preluat-o pe Real Madrid pe 4 ianuarie 2016, după ce Rafa Benitez a fost demis de Florentino Perez. Antrenorul francez a câştigat nouă trofee alături de madrileni, printre care se numără trei Champions League consecutive (2016, 2017, 2018). În sezonul 2016-17, Zizou a devenit campion al Spaniei cu Real Madrid. Antrenorul de 45 de ani a petrecut 878 de zile pe banca tehnică a “galacticilor”.

Zinedine Zidane a câştigat al treilea trofeu Champions League cu Real Madrid.