Life

Cine îl va boteza pe fiul Vlăduței Lupău. Cântăreața a ales deja nașii

Am aflat detalii inedite despre botezul fiului Vlăduței Lupău și al fotbalistului Adi Rus. Micuțul Iair va avea trei perechi de nași în momentul în care va fi creștinat.
08.08.2022 | 17:05
Cine il va boteza pe fiul Vladutei Lupau Cantareata a ales deja nasii
Olguța Berbec îi va creștina băiețelul solistei Vlăduța Lupău. Sursa foto. Facebook.
ADVERTISEMENT

Iair, băiețelul cântăreței Vlăduța Lupău și al fotbalistului Adi Rus, va avea mai mulți nași la ceremonia de botez. Micuțul, care a venit pe lume pe 6 iulie, va fi botezat de nu mai puțin de trei perechi de nași. Olguța Berbec, una dintre nașele băiețelului, abia așteaptă să îl vadă pe micuț și pe mama sa.

Băiețelul cântăreței Vlăduța Lupău va fi botezat de trei perechi de nași. Printre ei și Olguța Berbec, cu soțul ei, Remus Novac

Olguța Berbec, în vârstă de 38 de ani, a felicitat-o pe prietena ei, Vlăduța Lupău, încă din prima zi în care l-a născut pe primul ei copil, Iair. Cântăreața de muzică populară și soțul ei, Remus Novac, sunt nașii de cununie ai cântăreței Vlăduța Lupău și ai fotbalistului Adi Rus.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, artista a dezvăluit că a cumpărat câteva obiecte de îmbrăcăminte pentru fiul finei sale, Vlăduța Lupău, care a venit pe lume pe 6 iulie. Olguța Berbec îi va vizita în aceste zile pe micuț și pe proaspăta mămică.

Totodată, cântăreața ne-a dezvăluit că Iair, băiețelul solistei Vlăduța Lupău și al fotbalistului Adi Rus, va avea nu mai puțin de trei perechi de nași. Și Olguța Berbec a avut mai mulți nași în toamna anului trecut, la ceremonia de creștinare a mezinei sale, Olga Maria. Printre ei s-au aflat și Mihai Morar cu soția lui, Gabriela.

ADVERTISEMENT

”Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța, dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus. Așa au ales ei…

Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel”, a declarat, cântăreața de muzică populară Olguța Berbec, nașa Vlăduței Lupău, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a născut pe 6 august, de Schimbarea la Față

Vlăduța Lupău a născut, pentru prima dată, pe data de 6 august, la o clinică din Cluj-Napoca, în zi de sărbătoare, de Schimbarea la Față a Domnului. Soțul ei, fotbalistul Adi Rus, a fost cel care a dat primul vestea pe rețelele de socializare.

„Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022.

ADVERTISEMENT

Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru, să ai frică doar de Dumnezeu în viata asta și să te rogi Lui”, a scris Adrian Rus, pe Instagram.

Ce semnificație are numele Iair, pe care Vlăduța Lupău l-a ales pentru fiul ei

Vedeta și fotbalistul Adi Rus, partenerul ei de viață, s-au gândit mult la alegerea numelui pentru fiul lor. La un moment dat, solista și-a provocat fanii și le-a cerut să vină cu idei de nume, pentru băiețelul ei.

Cu toate că acest numepe care i l-au dat băiețelului lor poate fi regăsit în Biblie, nu mulți părinți au avut curajul să își creștineze copilul astfel. Iair, așa cum îl cheamă pe fiul Vlăduței Lupău, este ceva des auzit peste hotare decât în România.

Iair este un nume biblic și simbolizează lumina, strălucirea, în special strălucirea lui Dumnezeu. Ziua lui Iair este stabilită în calendar la 1 noiembrie, când are loc ziua tuturor sfinților.

ADVERTISEMENT