Sport

Cine împarte dreptatea la Silkeborg – FCSB și Slavia Praga – CFR Cluj. Niciunul dintre arbitri nu a mai oficiat la un meci al unei echipe românești

UEFA a anunțat brigăzile de arbitrii care vor oficia la meciurile din Conference League. Nume în premieră pentru FCSB și CFR Cluj.
04.10.2022 | 15:20
Cine imparte dreptatea la Silkeborg  FCSB si Slavia Praga  CFR Cluj Niciunul dintre arbitri nu a mai oficiat la un meci al unei echipe romanesti
FCSB va fi arbitrată în premieră în cupele europene de u ucrainea. Și CFR Cluj va fi ”fluierată” în premieră de un italian. Sursa foto: Haberler
ADVERTISEMENT

Forul continental a dat publicității brigăzile de arbitri pe care le-a delegat la partidele de joi, din etapa a treia din Conference League. Un ucrainean și un italian vor oficia la Silkeborg – FCSB, respectiv Slavia Praga – CFR Cluj.

La Silkeborg, un ucrainean o va arbitra în premieră pe FCSB

Partida din grupa B din Conference League dintre Silkeborg și FCSB, programată joi, 6 octombrie, de la 19:45, va fi condusă la centru de ucraineanul Mykola Balakin.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 31 de ani, acesta se va afla în premieră la centru, la un meci al unei echipe din România. Balakin va fi asistat la cele două tușe de Viktor Nijnik şi Oleksandr Korniko, iar Iaroslav Kozik a fost desemnat al patrulea oficial.

Înaintea duelului din Danemarca, FCSB este a treia în clasamentul grupei B cu 1 punct, în vreme ce gazdele sunt lanterna roșie fără nici un punct câștigat în precedentele confruntări.

ADVERTISEMENT

Organizatorii partidei au anunțat că micuța arenă din Silkeborg va fi plină până la refuz, toate tichetele scoase la vânzare fiind achiziționate de fani, de câteva zile.

La Slavia Praga – CFR Cluj oficiază un italian

Duelul dintre Slavia Praga și CFR Cluj, unul dintre cele mai interesante din etapa a treia din Conference League, va fi condus de un italian.

ADVERTISEMENT

Fabio Maresca are 41 de ani și la fel ca și ucraineanul Balakin va conduce în premieră un joc al unei echipe românești. Tot din Italia vin și asistenții lui Maresca.

Aceștia sunt Fabiano Preti şi Giorgio Peretti, iar arbitrul de rezervă a fost desemnat Ivano Pezzuto. Meciul Slavia Praga – CFR Cluj din grupa G a Conference League este programat joi, de la 22:00.

ADVERTISEMENT

Echipa din capitala Cehiei este prima în clasament, cu 4 puncte, în vreme ce trupa lui Dan Petrescu a acumulat un singur punct, cu Ballkani, și este ultima în ierarhia grupei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 5,20 este cota pentru ” 2X și peste 2,5 goluri” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT