Fotbal international

Cine l-a convins pe Alisson să semneze cu Liverpool: “Am aflat că pe Anfield este o mare familie”

Autor: Claudiu Surmei | 29.09.2018 | 17:15
Philippe Coutinho l-a convins pe Alisson să semneze cu Liverpool

Goalkeeperul brazilian Alisson Becker a fost adus la Liverpool pentru a face uitate gafele lui Karius din sezonul trecut. Liverpool a plătit o sumă record pentru un portar, 65 de milioane de euro. Jurnaliștii britanici au aflat cine l-a convins pe Alisson să semneze cu Liverpool. Deși poate părea ciudat, Philippe Coutinho a uitat că a plecat cu scandal de pe Anfield și l-a sfătuit pe fostul jucător de la AS Roma să se transfere în Anglia.

“Am vorbit cu el înainte de Cupa Mondială din Rusia pentru că știam că există un interes din partea celor de la Liverpool. Am vorbit de lucrurile normale: cum este organizat clubul, care e atmosfera la echipă, în ce fel se comportă stafful tehnic. Am aflat astfel că Liverpool nu este doar un club, este o mare familie”, a declart Alisson Becker.

Philippe Coutinho l-a convins pe Alisson să semneze cu Liverpool

Alisson Becker a fost propus de AS Roma celor de la Liverpool încă din anul 2015 pentru doar 5 milioane de euro, însă gruparea engleză a refuzat în acel moment. La începutul perioadei de transferuri din această vară, goalkeeperul brazilian nu era sigur că vrea să plece de la Roma și nici gruparea din capitala Italiei nu părea dispusă să renunțe prea ușor la el. Philippe Coutinho, jucător transferat de Liverpool la Barcelona în urmă cu un an, este cel cre l-a convins pe Alisson că transferul în Anglia va fi benefic pentru cariera sa.

“Coutinho mi-a vorbit foarte frumos de Jurgen Klopp și despre jucătorii lui Liverpool. Mi-a transmis că niciun jucător nu e înfumurat, toți sunt foarte ambițioși și își doresc foarte mult să câștige trofee. Coutinho mi-a mai spus că el a fost foarte fercit la Liverpool, la fel și familia lui, iar acesta este un aspect foarte important. Soțiile noastre au vorbit și ele, iar mesajul a fost același”, a mai spus Alisson.

Brazilianul a apărat poarta lui Liverpool în 7 meciuri în acest sezon, reușind să nu primească gol în 4 partide. În total, Alisson a primit 4 goluri în poarta cormoranilor, 2 în Premier League și 2 în Champions League.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!