News

Cine l-a executat în stil mafiot pe Emi Pian, liderul Clanului Duduianu, unul dintre cei mai periculoși interlopi din România

04.08.2020 | 10:38
Cine la executat in stil mafiot pe Emi Pian liderul Clanului Duduianu unul dintre cei mai periculosi interlopi din Romania
Cine l-a executat în stil mafiot pe Emi Pian, liderul Clanului Duduianu, unul dintre cei mai periculoși interlopi din România
ADVERTISEMENT

Emi Pian, liderul unuia dintre cele mai importante clanuri interlope din București, și-a pierdut viața, marți dimineață, în urma unui conflict izbucnit în Capitală.

Din informațiile oferite de Poliție, unul dintre cei mai de temuți interlopi din București, cu numele său real Florin Mototolea, a murit în urma unui scandal care a plecat de la un joc de barbut.

ADVERTISEMENT

Anunțul decesului a fost făcut Poliția Capitalei care a intervenit la locul tragediei, după ce organele legii au fost sesizate cu un apel la 112.

Emi Pian, liderul Clanului Duduianu, a murit. Cine l-a executat pe liderul unuia dintre cei mai periculoși interlopi din România

Doliu în lumea interlopilor. Nicolae Duduianu, considerat drept unul dintre cei mai periculoși interlopi din țară, a murit în urma unui conflict în stradă.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei. Liderul clanului interlop Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost grav rănit și transportat la spital, unde a murit.

Scandalul de proporții din Capitală a fost sesizat în jurul orei 3.00 și s-a produs între mai multe persoane 6. Potrivit Poliției Capitalei, la fața locului au mers polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

Conform Capital.ro, care citează surse din anchetă, Duduianu ar fi fost omorât de membrul unui clan rival. Scandalul ar fi pornit de la un joc de barbut iar principalul suspect este membrul clanului rival, poreclit Napi.

Clanul Duduianu, unul dintre cele mai temute din București

Clanul Duduianu, al cărui lider, Emi Pian, a fost ucis marți, este cel mai temut clan de interlopi care acționează în București, fiind unul dintre cele mai vechi din Capitală.

ADVERTISEMENT

Florin Mototolea, numele real al interlopului, Emi Pian, era considerat unul dintre cei mai influenți interlopi din România.

”În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, se arată în comunicarea Poliției legat de această crimă.

ADVERTISEMENT