Life

Cine l-a poreclit pe Cătălin Moroșanu “Moartea din Carpați”: “Nu mi-a plăcut la început. Îmi era rușine”

Cătălin Moroșanu a dezvăluit cine este cel care l-a poreclit “Moartea din Carpați”. La început, sportivul era rușinat de această poreclă, dar cu timpul a ajuns să fie mândru de ea.
13.06.2022 | 17:20
Cine la poreclit pe Catalin Morosanu Moartea din Carpati Nu mia placut la inceput Imi era rusine
Cine i-a pus porecla “Moartea din Carpați” lui Cătălin Moroșanu. Sursa foto: Capturi Kanal D/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a dezvăluit cine i-a pus porecla “Moartea din Carpați”, care nu a fost deloc pe placul său la început.

Cine l-a poreclit pe Cătălin Moroșanu “Moartea din Carpați”

Cel care i-a pus luptătorului de K1 cunoscuta poreclă este Radu Pietreanu, unul dintre fondatorii grupului de umor Vacanța Mare. Inițial, Cătălin Moroșanu a fost rușinat de porecla pusă de bunul său prieten.

ADVERTISEMENT

Sportivului a început să-i placă să i se spună “Moartea din Carpați” după ce a început să reprezinte România în competițiile internaționale de kickboxing, după cum a dezvăluit în emisiunea prezentată de Denise Rifai.

“’Moartea din Carpați’ a fost pusă de prietenul meu, Radu Pietreanu. Într-adevăr, nu mi-a plăcut la început. ‘Măi, Răducule, cum mă, să îmi pui Moartea din Carpați?’. Îmi era rușine. Bine, aveam și o față de Moartea din Carpați, să ne înțelegem. Eu îmi asum cum arăt.

ADVERTISEMENT

Încet-încet, pe măsură ce am început să reprezint România, am realizat că ‘Moartea din Carpați’ și munții Carpați reprezintă toată România și pe toți românii care sunt pe tot globul pământesc.

Am dus această poreclă cu mândrie și chiar a prins la public. Contează mult să ai o poveste, și în orice poveste de succes trebuie să ai ceva ieșit din comun.”, a dezvăluit Cătălin Moroșanu în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Îi e frică lui Cătălin Moroșanu de Daniel Ghiță?

Meciul mult așteptat dintre Cătălin Moroșanu și Daniel Ghiță nu a mai avut loc. Mai mult, cei doi au făcut declarații dure unul despre celălalt în mediul online.

Denise Rifai l-a întrebat pe fostul concurent de la Survivor România 2021 dacă îi este frică de Daniel Ghiță. Prezentatoarea i-a citit și niște declarații promotorului Cristi Irimia despre cei doi luptători.

ADVERTISEMENT

Moroșanu a spus că nu a fost vorba de teamă și că, de fapt, el și Daniel Ghiță nu s-au înțeles în privința banilor.

“În niciun caz. Acolo sunt declarații subiective ale lui Cristi Irimia. Eu l-am contactat pe Daniel Ghiță să ne luptăm. Problema a fost că nu ne-am înțeles la bani. 100.000 de euro, cam așa.

Haideți să vă spun ceva. Daniel Ghiță a fost cel mai bun produs al kickboxingului din România. Eu n-am să neg niciodată acest lucru. La momentul respectiv eu eram mai în formă ca el, el era după o pauză de 4 ani și îl băteam.

Nu o să neg că a avut rezultate mai bune ca mine. Eu am fost primul român care s-a luptat în K1, nu Daniel Ghiță. Le-am dat curaj tuturor luptătorilor care nici nu visau să ajungă acolo, să își pună în gând să ajungă acolo.”, a explicat Cătălin Moroșanu la Kanal D.

ADVERTISEMENT