Cine l-a supărat pe Hagi după Hermannstadt – Viitorul 1-0: “Arăta a gigolo”

Gabriel Esanu   
in Viitorul Constanta
22/12/2018, 21:25
Cine l-a supărat pe Hagi după Hermannstadt – Viitorul 1-0: “Arăta a gigolo”
Cine l-a supărat pe Hagi după Hermannstadt - Viitorul 1-0. Ironii la adresa arbitrului de rezervă

Cine l-a supărat pe Hagi după Hermannstadt – Viitorul 1-0. Înfrângerea surprinzătoare suferită de campioană a fost o mare dezamăgire pentru Gheorghe Hagi, care a deschis un război surprinzător cu arbitrul de rezervă al partidei, Mircea Ardelean. “Regele” a fost furios din cauza atitudinii pe care tânărul arbitru a avut-o la adresa lui și spune că s-a simțit “luat peste picior”.

“Singurul lucru legat de arbitraj, acasă, odată cu prelungirile, acum la fel. Mi se pare că a arătat trei minute şi a fluierat la două minute. Ce să fac? Tac din gură. Schimbare, intră jucătorul şi după aceea îi dă galben. Băiatul acela al 4 lea, mai tânăr aşa, m-a luat puţin şi peste picior. A începutul meciului. Era aşa mare, frumos, arăta a gigolo. Era frumos, dar i-am zis”te rog frumos, măcar, suntem aici la ceva serios, hai să fim serioşi. Nu-mi vorbi cum încerci să vorbeşti!”, a declarat Gică Hagi.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Cine l-a supărat pe Hagi după Hermannstadt – Viitorul 1-0. Constănţenii cad pe 5, oaspeţii speră la play-off

În urma înfrângerii pe care a suferit-o la Sibiu, Viitorul pierde poziția a patra în clasamentul Ligii 1, în favoarea celor de la Sepsi. Constănțeni termină anul pe locul 5, cu 33 de puncte, la fel ca și harghitenii, care au, însă, un golaveraj mai bun. Hermannstadt reușește să intre în lupta pentru play-off, acumulând 28 de puncte după acest succes. Mai rămân cinci etape din sezonul regulat de disputat în 2019.

Închide ×