ADVERTISEMENT
News

Cine l-a trădat pe Florian Tudor, alias Rechinul: „O să vi-l trimitem acasă în sicriu”

Persoana care l-a trădat pe Florian Tudor, alias Rechinul, a fost amenințată cu moartea.
Autor: Andreea Marin | 31.05.2021 | 23:20
Cine l-a trădat pe Florian Tudor, alias Rechinul: „O să vi-l trimitem acasă în sicriu”
Cine l-a trădat pe Florian Tudor, alias Rechinul. Sursa foto: Captură video

Florian Tudor, alias Rechinul, a ajuns la închisoare, după ce ar fi fost trădat de un prieten al său, căruia i-a oferit de muncă. Acum, viața acestuia este pusă în pericol.

ADVERTISEMENT

Cine este trădătorul lui Florian Tudor, alias Rechinul

Cel care l-a trădat pe Florian Tudor este un bărbat pe nume Constantin Sorinel Marcu, care a fost ajutat de acesta, după ce a ucis pe cineva în țară și a vrut să fugă de pușcărie.

Un prieten al bărbatului i-a sugerat să apeleze la Rechinul, pentru că acesta îl va ajuta să scape de condamnare și să fugă din țară. Apoi, bărbatul a aflat că are de-a face cu un infractor.

El a ajuns într-un adevărat paradis, în care putea locui, anume Riviera Mayașă, iar potrivit prietenului său, urma să câștige bani lucrând pentru Rechinul, care avea să fie o treabă ilegală.

ADVERTISEMENT

„I-a promis o viață bună acolo”, a povestit Maria, mama lui Constantin Sorinel Marcu, conform occrp.org.

Cei doi au devenit destul de apropiați, iar Constantin Sorinel Marcu a devenit chiar bodyguradul acestuia. Rețeaua din care făcea parte acesta câștiga circa 240 de milioane de dolari anual.

De ce s-au stricat relațiile dintre cei doi

Ulterior, după aproximativ un an, relațiile dintre cei doi au început să se strice, chiar după ce Constantin Sorinel Marcu se oferise chiar să ucidă pentru Rechin.

ADVERTISEMENT

Se pare că motivul pentru care cei doi s-au certat ar fi fost succesul pe care Constantin Sorinel Marcu l-ar fi avut la femei, a relatat o sursă din cadrul rețelei.

Mai mult, Florian Tudor, alias Rechinul, și bodyguardul lui au început să se certe și din cauza banilor. La scurt timp, Marcu a început să trădeze afacerea și îi avertiza pe oameni să nu mai scoată bani de la bancomatele fantomă.

ADVERTISEMENT

Astfel, el scria pe un bilețel textul „nu vă introduceți cardul că o să vă treziți fără bani”, afacerea Rechinului ocupându-se cu bancomate false instalate peste tot în Mexic, dar banii ajungeau în buzunarul lui, și nu la posesori.

Părinții bărbatului consideră că el este informator al FBI. Ei au primit un mesaj foarte clar din partea Rechinului, după ce acesta a ajuns în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

„O să vi-l trimitem acasă în sicriu.O să îl omorâm și pe el și pe voi”, le-a spus o persoană trimisă de Rechin acasă la părinții trădătorului, la peraferia Craiovei.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!