Fotbal international

Cine l-a umilit pe Gerard Pique în vestiar: „Mi-a dat foc la ghete, iar apoi m-am răzbunat”

Autor: Ionuţ Cataramă | 24.09.2018 | 18:24
Cine l-a umilit pe Gerard Pique în vestiar: „Mi-a dat foc la ghete, iar apoi m-am răzbunat”
Cine l-a umilit pe Gerard Pique în vestiar

Gerard Pique (31 ani) este unul dintre cei mai respectați oameni din vestiarul Barcelonei, însă nu a avut parte de acest respect dintotdeauna. În perioada în care evolua la Manchester United, Pique s-a confruntat cu un episod inedit.

Prezent la o emisiune sportive, Patrice Evra (37 ani), liber de contract în acest moment și aflat foarte aproape de a-și încheia cariera, a detaliat evenimentul.

Cine l-a umilit pe Gerard Pique în vestiar

Supărat pe faptul că Pique i-a ars ghetele, Evra i-a luat la rândul său ghetele fundașului, a mers la baie și a defecat în ele. Povestea i-a amuzat teribil pe oamenii prezenți în emisiune, dar cu siguranță lui Pique nu i-a picat bine gestul la acea vreme.

Nu avea ce să facă însă. În acea perioadă, Evra era un jucător de top în fotbalul european, în timp ce Pique abia se lansa în fotbalul mare.


Barcelona l-a cumpărat pe Pique de la Manchester United în 2008, iar, de atunci, jucătorul a reușit să-și treacă în palmares 27 de trofee alături de clubul catalan, dintre care trei Ligi ale Campionilor. Pique este totodată unul dintre căpitanii Barcelonei. A câștigat totodată Campionatul Mondial și Campionatul European alături de naționala Spaniei.

Evra are la rândul său un CV impresionant, cu 15 trofee cucerite în perioada petrecută la Manchester United și alte cinci trofee cu Juventus. A strâns 81 de selecții și la naționala Franței. Marseille -a dat afară în 2017 după ce a bătut un fan pe teren înaintea unui meci de Europa League, fiind ulterior suspendat și de UEFA. West Ham l-a luat la începutul acestui an, însă nu a jucat decât în cinci partide pentru „ciocănari”, încheindu-și contractul la finalul sezonului precedent. A jucat și o finală de Liga Campionilor cu AS Monaco.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!