Fotbal international

Cine l-ar putea înlocui pe Luka Modric la Real Madrid! 250 de milioane de euro costă urmaşul croatului

29.11.2018 | 14:15
Cine lar putea inlocui pe Luka Modric la Real Madrid 250 de milioane de euro costa urmasul croatului

Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Luka Modric, fotbalist care mai are contract cu madrilenii până în vara anului 2020. Croatul nu mai este o soluţie pe termen lung pentru campioana Europei, iar Florentino Perez vrea să-l aducă pe Christian Eriksen la echipă, însă misiunea pare să fie una imposibilă.

Christian Eriksen este favoritul preşedintelui lui Real Madrid, însă clubul va fi nevoit să plătească o sumă exorbitantă. Daniel Levy, preşedintele lui Tottenham Hotspur, este dispus să-l vândă pe mijlocaşul danez în schimbul a 250.000.000 de euro şi nu vrea să negocieze. În aceste condiţii, o mutare a danezului pe “Santiago Bernabeu” are şanse mici să se materializeze. În ultimii ani, Real Madrid nu a mai plătit sume exorbitante pe transferuri şi nici nu au adus vreun jucător de clasă mondială.

Cine l-ar putea înlocui pe Luka Modric la Real Madrid. Croatul, mare favorit la Balonul de Aur

Chiar dacă Real Madrid îi caută înlocuitor lui Luka Modric, croatul ar putea să câştige Balonul de Aur 2018. Mijlocaşul de 33 de ani este văzut drept mare favorit să câştige marele premiu, iar spaniolii au anunţat că jucătorul va primi trofeul în gala organizată pe 3 decembrie. Christian Eriksen, înlocuitorul visat de Florentino Perez, nu a prins lista celor 30 de fotbalişti nominalizaţi la marele premiu.

Christian Eriksen a fost transferat de Tottenham Hotspur de la Ajax în vara anului 2013, în schimbul a 13.500.000 de euro. La formaţia londoneză, fotbalistul danez a jucat 232 de meciuri şi a marcat 57 de goluri. În actualul sezon, mijlocaşul de 26 de ani a înscris două goluri, în grupele Ligii Campionilor, dar a oferit şase pase decisive în cele 15 partide jucate pentru formaţia antrenată de Mauricio Pochettino. Luka Modric joacă la Real Madrid din sezonul 2012-13, când a fost transferat de la Tottenham Hotspur, croatul devenind rapid unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei din capitala Spaniei.

Christian Eriksen l-ar putea înlocui pe Luka Modric la Real Madrid
Christian Eriksen l-ar putea înlocui pe Luka Modric la Real Madrid