Fotbal intern

Cine merită să fie titular la FCSB dintre Risto Radunovic și Ionuț Panțîru? ”Nu poate mai mult” / ”Eu sunt mai demodat”

23.04.2021 | 08:56
Cine merita sa fie titular la FCSB dintre Risto Radunovic si Ionut Pantiru Nu poate mai mult  Eu sunt mai demodat
ADVERTISEMENT

După golul decisiv marcat în etapa precedentă cu FC Botoșani, Ionuț Panțîru pare să-i fi luat fața lui Risto Radunovic pentru postul de titular la FCSB, el fiind alesul lui Toni Petrea pentru întâlnirea cu Academica Clinceni.

De altfel, Gigi Becali a transmis staff-ului tehnic că Panțîru nu trebuie să mai lipsescă dintre titulari, indiferent de postul pe care va fi folosit, fiind mulțumit de cele trei puncte aduse de acesta în partida cu Botoșani.

ADVERTISEMENT

Cum la gruparea ”roș-albaștră” deciziile patronului nu se discută, jucătorul transferat de la Poli Iași a apărut în primul ”11” în victoria cu Clinceni, iar Radunovic a rămas pe banca de rezerve.

Ionuț Panțîru și Risto Radunovic, luptă strânsă pentru postul de titular la FCSB

Alegerea lui Gigi Becali a fost comentată și de foștii internaționali Basarab Panduru și Cornel Dinu, ambii fiind de acord că Ionuț Panțîru trebuie să fie titular la FCSB în fața lui Risto Radunovic.

ADVERTISEMENT

”Radunovic mi-a plăcut, încă de la Astra. Îl văd acum că ori nu poate mai mult, ori are frâna de mână trasă. Pe apărare e mai bun decât Panţîru, pe atac e mai bun Panţîru. Ce diferenţă e între Panţîru şi Radunovic?”, a declarat Panduru la Telekom Sport.

”Dacă vrei să te aperi, mergi cu Radunovic. Dacă vrei să ataci, joci cu Panţîru. Eu sunt mai demodat, toţi apărătorii laterali merg pe atac. L-aş alege pe Panţîru între el şi Radunovic”, a fost și părerea lui Dinu.

ADVERTISEMENT

Jocul avansat al Clinceniului a surprins pe toată lumea

Apoi, Cornel Dinu a comentat meciul dintre cele două: ”Se ştia, se poate interpreta că Academica Clinceni e a doua echipă a FCSB-ului. Nu pot spun că în seara asta s-a făcut aservirea în faţa FCSB-ului. Sunt câteva echipe care şi-au blocat adversarul superior printr-o agresivitate deosebită, prin marcaj, prin închiderea jocului.

De data asta am asistat la un joc deschis. Clinceni nu a mai fost echipa tip bloc. Părerea mea e că maniera de a juca se reconfirmă. Clinceni e mulţumită de poziţia la care nu se aştepta în play-off. A fost superioritatea incontestabilă valoric, chiar dacă şi ei fac multe mutări în echipă”.

ADVERTISEMENT

”Şi pe mine m-a surprins jocul de care pe care al Clinceniului. Era o echipă pe care rar o vedeai să iasă din 40 de metri. De data asta au zis că au ajuns în play-off şi să joace şi fotbal”, a completat Basarab Panduru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT