Life

Cine moștenește titlul de Duce de Edinburgh. Este luată în calcul și Prințesa Charlotte

Care este succesiunea pentru titlul de Duce de Edinburgh. Poate ajunge la fiica Prințului William și a lui Kate Middleton.
30.11.2022 | 11:20
Cine mosteneste titlul de Duce de Edinburgh Este luata in calcul si Printesa Charlotte
Care este succesiunea pentru titlul de Duce de Edinburgh. Poate ajunge la fiica Prințului William. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine moștenește titlul de Duce de Edinburgh. Este luată în calcul și Prințesa Charlotte. Familia Regală din Marea Britanie se pregătește pentru ziua în care va înmâna rangul deținut multă vreme de regretatul Prinț Philip.

Care este succesiunea pentru titlul de Duce de Edinburgh. Poate ajunge la fiica Prințului William

Foarte multă lume se întreabă în momentul de față care este succesiunea pentru titlul de Duce de Edinburgh pe care Prințul Philip l-a primit înainte de nunta cu regretata Regina Elisabeta a II-a și pe care Regele nu-l poate folosi.

ADVERTISEMENT

Se credea că acesta va ajunge la Prințul Edward pentru că și-a câștigat dreptul prin munca depusă ca administrator al The Duke of Edinburgh’s Award, program fondat de tatăl său în 1956, însă Regele Charles al III-lea nu pare să fie prea încântat de această idee.

În ultima perioadă au existat multe speculații despre cine va fi următorul duce de Edinburgh. Titlul care datează încă din anul 1726 și care a fost creat pentru prima dată pentru Prințul Frederik, nepotul lui George I, îi poate fi înmânat Prințesei Charlotte.

ADVERTISEMENT

Fiica Prințului de Wales este prima opțiune a Suveranului care vrea să „onoreze linia de succesiune” de la Casa Regală din Marea Britanie.

Mai mult decât atât, membrii regali susțin că Regele ar putea să rețină titlul lui Edward pentru a-i oferi ducatul nepoatei sale cele mai mari.

ADVERTISEMENT

Charlotte este al doilea copil al Prințului William, care este a treilea în linia de succesiune după tatăl ei și fratele său, Prințul George.

La cine poate aduce titlul de Duce de Edinburgh

„Discuțiile sunt în desfășurare, dar rezultatul preferat de rege este că acest titlu ar trebui să revină prințesei Charlotte.

ADVERTISEMENT

Ar fi un mod potrivit să ne amintim de Regina – care, desigur, avea titlul de Ducesă de Edinburgh – și o modalitate prin care Majestatea Sa de a onora linia de succesiune”, a declarat o sursă apropiată familiei regale, scrie Mirror.

În altă ordine de idei, în momentul în care Prințul William va urca pe tron, atunci Prințesa Charlotte ar putea primi titlul deținut de Prințesa Anne acum, adică cel de Prințesă Regală.

ADVERTISEMENT