Life

Cine nu are voie să vadă Avatar 2, Calea Apei. Sute de mii de fani sunt interzişi în cinematografe. Care este motivul

”Avatar 2, Calea Apei” nu poate fi văzut de toată lumea. Filmul de aventură are restricții de vârstă, iar aceste persoane nu pot intra în sălile de cinema.
23.12.2022 | 12:22
Cine nu are voie sa vada Avatar 2 Calea Apei Sute de mii de fani sunt interzisi in cinematografe Care este motivul
Cui este interzis Avatar 2 Calea apei. Sursa foto: Tumblr
ADVERTISEMENT

”Avatar 2, Calea Apei” face furori, în momentul de față, în cinematografe. Publicul este destul de numeros și a adus încasări fabuloase peliculei, dar nu toată lumea o poate vedea.

”Avatar 2, Calea Apei”, restricții de vârstă. Ce categorie de persoane nu se poate uita la film

Pentru seria a 2-a a ”Avatar” producătorii au stabilit o limită de vârstă. Vizați sunt copiii care au sub 12 ani. Care este explicația?

ADVERTISEMENT

Minorii cu vârsta sub 12 ani nu au permisiunea de a se uita la ”Avatar 2, Calea Apei”, implicit de a pătrunde în sălile de cinema, din cauză că de această dată s-au adăugat și secvențe care includ nuditate.

De asemenea, producătorii au mai explicat că în noua serie sunt scene prea dure, cu lupte, iar limbajul poate fi pe alocuri unul indecent.

ADVERTISEMENT

Acordul părinților, necesar pentru ”Avatar 2, Calea Apei”

Însă, chiar dacă adolescenții sub 12 ani au restricție de vizionare, ei pot încălca regula doar cu acordul părinților, informează ageratingjuju.com

”Avatar 2, Calea Apei” a debutat în cinematografele din țara noastră pe data de 16 decembrie 2022. S-a întâmplat după o pauză de 13 ani de la prima parte, difuzată în 2009.

ADVERTISEMENT

Biletele încă se cumpără pe bandă rulantă și mulți s-au așteptat ca ”Avatar 2, Calea Apei” să aducă mai mult profit decât primul episod. De fapt, acestea erau preconizările regizorului James Cameron.

Avatar 2, Calea Apei, profit uriaș pentru producători și actori

Totuși, ”Avatar 2, Calea Apei” ar fi încasat până acum, din vânzarea biletelor, 134 milioane de dolari din cinematografele din America de Nord și 300 de milioane de dolari, din cele la nivel mondial.

ADVERTISEMENT

Mai urmează alte trei serii de ”Avatar”. Când vor apărea

James Cameron nu se oprește la Avatar 2. Regizorul a anunțat că vrea să mai lanseze alte trei serii și a promis că se vor transmite la cinema până în 2028, informează hollywoodreporter.com.

”Avatar 2, Calea Apei” este disponibil, deocamdată, doar la cinema. În viitorul apropiat ar putea fi disponibil și pe platforme online, cum ar fi Disney +.

ADVERTISEMENT