Sport

Cine nu riscă nu câştigă! Un parior a dat o super lovitură şi a luat de la casierie peste 59.000 de lei

Un parior inspirat a dat o lovitură de proporții. Cu doar șase meciuri de fotbal a reușit să câștige 59.545 de lei, aproximativ 12.000 de euro. Pentru acest câștig a scos din buzunar doar 300 de lei.
19.08.2022 | 15:25
Cine nu risca nu castiga Un parior a dat o super lovitura si a luat de la casierie peste 59000 de lei
Un parior român a dat lovitura la pariuri şi a luat un super câştig
ADVERTISEMENT

Un parior a devenit mai bogat cu peste 10.000 de euro. Inspirația și norocul și-au dat întâlnire, iar rezultatul a fost unul pe măsură. Meciurile alese s-au desfășurat în perioada 15-17 august, în SuperLiga, Serie A, LaLiga și play-off-ul UEFA Champions League.

Super bilet la pariuri care a adus un câștig de aproximativ 12.000 de euro

Vara continuă cum a început. Un parior a câștigat aproximativ 60.000 de lei cu un bilet cât se poate de simplu. Cele 6 evenimente nu i-au dat prea mari emoții. Acesta a beneficiat, bineînțeles, de numeroasele bonusuri oferite din plin de Superbet.

ADVERTISEMENT

Inspiratul nostru parior a avut două selecții și din campionatul României. Este vorba despre ultimele meciuri ale etapei a 5-a din SuperLiga, FC Voluntari – Sepsi OSK 0-0 și Farul Constanța – Hermannstadt 0-0.

Meciul de pe „Anghel Iordănescu” și jocul de la Ovidiu au avut același pronostic „SC-X”. Cotele au fost unele extrem de atractive: 3,25 pentru egal la Voluntari – Sepsi și 3,60 pentru egal la Farul – Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare cotă a venit de la meciul din LaLiga, mai exact Athletic Bilbao – Mallorca, încheiat și el cu o remiză albă. Pariorul a jucat „SE-X”, ceea ce i-a oferit o cotă de 4,20. La polul opus, 1,35 a fost cea mai mică cotă. S-a făcut verde la FC Copenhaga – Trabzonspor 2-1, din play-off-ul Ligii Campionilor. Pronosticul ales a fost „șansă dublă 12”.

Oricine poate da lovitura. Trebuie doar să ai un dram de noroc și să fii lovit de inspirație. În plus, pentru biletele Big Win este important să profiți și de numeroasele bonusuri oferite cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Ce meciuri au mai contribuit la un bilet câștigător de aproximativ 60.000 de lei

Cam atât cu rezultatele de egalitate. Pe lângă victoria celor de la Copenhaga, pe norocosul nostru l-a ajutat și succesul lui Napoli, la Verona, scor 5-2. Aici a jucat „SC-2”, iar cota care s-a făcut verde a fost de 2,20.

„Șansă dublă 12” a fost varianta aleasă de omul mai bogat cu aproximativ 12.000 de euro și la unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din play-off-ul Champions League. Este vorba despre Maccabi Haifa – Steaua Roșie Belgrad 3-2.

ADVERTISEMENT

Per total, fericitul câştigător a avut o cotă totală de 198,48. La aceasta s-a mizat suma de 300 de lei pentru cele 6 partide de pe bilet, iar câştigul final a ajuns la exact 59.5451,89 de lei. Să nu uităm de bonusuri şi pariuri gratuite, marca Superbet, de care și tu poți profita.

ADVERTISEMENT