Life

Cine o ajută pe Cristina Cioran să își crească fetița: „Ne-am mutat împreună”

Cine o ajută pe Cristina Cioran să își crească fetița, după ce aceasta s-a despărțit de tatăl ei. Vedeta primește ajutor.
09.12.2022 | 15:24
Cine o ajuta pe Cristina Cioran sa isi creasca fetita Neam mutat impreuna
Cine o ajută pe Cristina Cioran să își crească fetița. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cine o ajută pe Cristina Cioran să își crească fetița, după ce aceasta s-a despărțit de tatăl ei.

Cine o ajută pe Cristina Cioran să își crească fetița. Nu este tatăl ei

Cristina Cioran a recunoscut că are ajutor atunci când vine vorba de fiica ei. Aceasta nu mai locuiește cu fostul partener de viață, cel care este și tatăl copilei.

ADVERTISEMENT

Acum, la 45 de ani, Cristina Cioran și-a dat seama că este într-o ipostază la care nu se aștepta: să se mute iar cu părinții ei.

Mama vedetei este cea care o ajută cu creșterea fiicei sale și are grijă de micuță când Cristina Cioran trebuie să plece la un eveniment sau are nevoie de un respiro.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran a recunoscut că s-a mutat cu părinții săi pentru a primi ajutor în această perioadă, iar fiicei sale îi merge foarte bine.

“Ce să facă fetița mea, Ema este bine, este acasă cu mama, de altfel. Mama m-a păsuit astăzi, mi-a dat voie, de altfel, să vin la un eveniment.

ADVERTISEMENT

Mă ajută foarte mult, ne-am mutat împreună, cum ar veni. Este adevărat că nu mă așteptam la 45 de ani să mă mut cu părinții, dar ce să zic, asta este situația. În rest, este foarte bine, creștem, mâncăm, ne dezvoltăm, începem să vorbim, începem să mergem, este foarte bine”, a declarat Cristina Cioran, pentru ego.ro.

Cristina Cioran se bucură să o vadă pe mama sa în rolul de bunică

Dar Cristina Cioran nu se plânge deloc, pentru că cu această ocazie a avut iar șansa de a se reconecta cu mama sa și de a descoperi-o din perspectiva sa de bunică.

ADVERTISEMENT

„Bine, este și cumva o reconectare cu mama mea și este foarte bine că este așa. Mă descurc și singură, să nu crezi că nu, doar că am decis să rămânem împreună”, a mai spus vedeta.

De asemenea, fosta iubită a lui Alexandru Dobrescu a spus că nu este în căutarea unei relații acum, după despărțirea lor, și vrea o pauză lungă de la aspectul amoros și implicarea sentimentală.

ADVERTISEMENT
Tags: