Sporturi

Cine o ajută pe Simona Halep după despărţirea de Darren Cahill! “Am fost solicitat să supervizez antrenamentele ei!”

12.12.2018 | 19:15
Cine o ajută pe Simona Halep după despărţirea de Darren Cahill

Cine o ajută pe Simona Halep după despărţirea de Darren Cahill. Australianul în vârstă de 53 de ani a anunţat la începutul lunii noiembrie pe reţelele de socializare că nu va mai continua să lucreze cu sportiva noastră şi în sezonul următor. Motivarea antrenorului de la Antipozi din echipa Simonei pentru această decizie a fost că îşi doreşte să petreacă mai mult timp alături de familia lui şi de cei doi copii ai săi.

În acest sens, Simona a anunţat deja că nu va avea pe nimeni alături la primele turnee din 2019. Totuşi, Simo se pregăteşte în ţară alături de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României. “Este destul de mult spus faptul că am preluat rolul de antrenor. Ea este într-o perioadă de pregătire, se află în ţară. Am fost solicitat să supervizez antrenamentele ei”, a declarat Florin Segărceanu pentru Prosport.

Cine îi oferă sprijin la antrenamente liderului mondial din WTA

“Nu este pentru prima dată când o fac. În această vară am făcut-o şi cu Irina Begu, şi cu ea, pentru câteva zile. Mi se pare o postură foarte normală în momentul în care un jucător important al echipei, într-o anumită perioadă, nu are antrenor şi solicită în măsura posibilităţilor asistenţa la antrenamente”, a mai spus căpitanul echipei noastre pentru sursa citată.

Chiar şi aşa, Florin Segărceanu este de părere că cea mai bună jucătoare a lumii nu ar trebui să stea prea mult timp fără un antrenor. “Cred că o să vedem la anul. Când vorbim de un jucător numărul unu în lume… Cred că cel mai important este ca ea să facă alegerea corectă. Cred că este şi un lucru motivant pentru ea, este un lucru nou ca la un început de an să pornească singură şi s-ar putea să fie o experienţă benefică. Dar, consider că pe termen lung trebuie să îşi găsească pe cineva care să îi fie alături şi cu care să poată să colaboreze”, a mai spus Florin Segărceanu. De aceeaşi părere este şi Andrei Pavel, care crede că fără un antrenor este foarte dificil la acest nivel.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri