Fotbal international

Cine o antrenează pe Al Wahda după ce Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia. Foto

25.11.2018 | 14:43
Cine o antreneaza pe Al Wahda dupa ce Laurentiu Reghecampf sia dat demisia Foto

Arabii de la Al Wahda au anunțat cine va sta pe banca tehnică a echipei până în momentul în care vor hotărî să numească un nou antrenor. După ce Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia din funcția de antrenor, oficialii clubului au postat un mesaj pe contul de Twitter, anunțând că echipa va fi pregătită temporar de Al Hai Juma Al Rumaithi și Dr. Ammar Awad.

După o serie de 5 meciuri consecutive fără victorie în campionatul din Emiratele Arabe Unite, Laurențiu Reghecampf a decis să încheie socotelile cu gruparea Al Wahda. După 10 etape parcurse din actuala stagiune, echipa e pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte, la 9 lungimi de undă în spatele liderului Al Sharjah. Tehnicianul român a fost nemulțumit și din cauză că arabii nu au fost de acord să investească în transferuri, în condițiile în care celelalte rivale din Emirate s-au întărit serios înainte de startul campionatului.

Reghecampf a demisionat! Al Wahda, antrenată de Al Hai Juma și Dr. Ammar Awad

Al Hai Juma Al Rumaithi și Dr. Ammar Awad vor asigura interimatul pe banca echipei până în momentul în care arabii vor decide să aducă un nou antrenor, numele lui Adrian Mutu, care în prezent se ocupă de echipa a doua a clubului, fiind printre cele vehiculate pentru preluarea funcției.

Al Hai Juma Al Rumaithi este unul dintre membrii Consiliului de Directori ai Al Wahda Football Company, la conducerea căruia se află Abdulla Nasser Al Junaibi, în timp ce Dr. Ammar Awad este manager sportiv în cadrul clubului, antrenor și analist sportiv, cu o experiență de peste 25 de ani. Arabii susțin că acesta are rezultate notabile în gestionarea problemelor din fotbal și în dezvoltarea talentelor.

Al Hai Juma Al Rumaithi și Dr. Ammar Awad
Al Hai Juma Al Rumaithi și Dr. Ammar Awad