Life
notix pixel id

Cine o crește pe Maria de când Vulpița și Viorel s-au întors la București. Unde se află fetița soților Stegaru

01.12.2020 | 23:18
Cine o crește pe Maria de când Vulpița și Viorel s-au întors la București. Unde se află fetița soților Stegaru
Vulpita și Viorel, la București. Unde se află fetița soților Stegaru
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel s-au întors iar în București, iar Maria, fiica lor, a rămas din nou fără părinți. Se pare că micuța se află iar în grija mamei bărbatului, Ilinca.

Soții Stegaru nu au tea prea mult departe de televiziune și s-au întors iar în platoul emisiunii Acces Direct, care, în urmă cu aproape un an, i-a făcut cunoscuți în întreaga țară.

Deși a declarat de nenumărate ori că visul ei este să o aibă aproape pe fiica ei, Maria, Veronica a lăsat-o iar pe micuță în grija soacrei sale, cu care nu are o relație prea bună.

ADVERTISEMENT

Maria, din nou departe de Vulpița și Viorel. Cine are grijă de fiica soților Stegaru

În timp ce Vulpița și Viorel au decis să revină în televiziune, Maria, fiica lor, a rămas cu părinții lui Viorel, așa cum era de așteptat. Deși erau foarte aproape de a-și întregi familia, noi certuri au apărut în viața soților Stegaru.

Cei doi soți din Blăgești au avut parte de un scandal de proporții cu părinții lui Viorel, motiv pentru care au plecat iar la București. Acum, familia Stegaru este pe cale să se mărească, de vreme ce Vulpița a anunțat că este gravidă.

ADVERTISEMENT

Micuța Maria se află în prezent în grija mamei lui Viorel, Ilinca, femeia încercând din răsputeri să o crească așa cum trebuie pe nepoțica sa, asigurându-se că nu îi lipsește nimic acesteia.

În urmă cu două zile Veronica Stegaru a lansat provocarea pentru admiratorii ei, întrebându-i ce cred că va aduce pe lume anul viitor. Ulterior, tânăra din Blăgești a fost la cabinetul medical, unde a fost supusă unui ecograf și a aflat că poartă în pântece un băiețel.

ADVERTISEMENT

Vulpița a făcut anunțul pe contul ei de Instagram, prin intermediul unei fotografii în care se află pe masă, la consult.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial)

,,Vom avea un băiețel!”,a scris Veronica Stegaru în dreptul imaginii care a făcut furori în mediul online.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri