News

Cine o sabotează pe Loredana Groza? Artista, împiedicată să obțină viza în SUA

11.04.2019 | 18:00
Cine o saboteaza pe Loredana Groza Artista impiedicata sa obtina viza in SUA

Ies la iveală noi detalii, după ce Loredanei Groza i-a fost refuzată viza de lucru pentru Statele Unite ale Americii. Îndrăgita artistă a fost invitată la Los Angeles, pentru a susține împreună cu trupa sa, Agurida, un concert de excepție în cadrul unui festival local.

Loredana Groza, victima unui sabotaj? Ipoteză surprinzătoare

Cum autoritățile nu i-au acordat viza, Loredana s-a văzut nevoită să anuleze concertul pe care urma să-l susțină în luna mai la Los Angeles, iar vestea a căzut ca un trăznet, atât pentru fanii divei, cât și pentru organizatori, puși în situația de a o înlocui pe ultima sută de metri.

Presa românească de peste Ocean lansează o ipoteză surprinzătoare în acest caz. Potrivit publicației Chicago Romanian American News, vizita Loredanei Groza în SUA ar fi fost sabotată. Mai mult decât atât, cel bănuit că i-a pus bețe în roate artistei noastre ar fi chiar un român.

Loredana Groza nu va mai cânta în SUA
Loredana Groza nu va mai cânta în SUA

Ce spune presa românească din SUA

Zice presa de la București că Loredana nu mai vine în America, iar gurile rele de prin America zic că un „domn patron” din Chicago ar fi pus o „vorbă bună” la ambasadă ca aceștia să nu vină, că ar face prea mulți $$$ bacșiș, pe care nu i-ar declara” , susțin cei de la Chicago Romanian American News.

Reprezentanții Biroului de Presă al Ambasadei SUA nu au dorit să ofere detalii pe marginea acestui subiect. La solicitarea jurnaliștilor de la Libertatea , oficialitățile s-au rezumat doar la un răspuns extrem de scurt. „Ambasada nu comentează cazuri individuale de viză”.

 

Cum răspunde Loredana Groza criticilor legate de frumusețe

În ultima vreme, Loredana Groza a fost criticată pentru felul în care arată în fotografiile postate pe diverse rețele sociale, o parte dintre internauți fiind de părere că îndrăgita artistă a exagerat atât cu operațiile estetice, cât și cu editarea pozelor respective. Lori spune însă că nu se simte deranjată de astfel de lucruri, întrucât frumusețea adevărată vine din suflet.

Cred că există doar o practică pe care trebuie să o ai, o rutină, în a-ți îngriji trupul chipul și mintea și spiritul. Toate acestea trebuie corelate. Nu poți să ai grijă doar de ridurile de pe față și să ai riduri în suflet. Nu poți să bârfești, să judeci pe alții și să arăți bine în exterior, pentru că toate astea își pun amprenta.

Orice gând negativ, orice răutate, emoție negativă te îmbătrânesc și într-un fel te urâțesc. De ce să nu recunoaștem? Oamenii frumoși sunt oamenii care emană din interior o generozitate și o bunătate.Cred că a te păstra în această mentalitate, spiritualitate te ajută să arăți bine, să rămâi tânăr, pentru că o minte tânără e nesufocată de idei preconcepute și răutăți gratuite” , a declarat Loredana Groza.