Sporturi

Surpriză totală! Cine o va antrena pe Simona Halep: „Au mai lucrat împreună. O va ajuta de săptămâna viitoare”

11.03.2019 | 17:16
Surpriza totala Cine o va antrena pe Simona Halep Au mai lucrat impreuna O va ajuta de saptamana viitoare
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Indian Wells, fiind favorită să treacă în următorul tur. Sportiva noastră a scăpat de un duel cu Jelena Ostapenko și o va întâlni pe Marketa Vondrousova, locul 61 WTA.

Cine o va antrena pe Simona Halep

Recent, presa internațională a scris că Halep ar putea fi pregătită până la Roland Garros de Sascha Bajin, fostul antrenor al japonezei Naomi Osaka. Florin Segărceanu, omul care o pregătește pe Simona la meciurile de la FED Cup vine cu o variantă complet surprinzătoare însă. Astfel, acesta a dezvăluit că de săptămâna viitoare sportiva noastră îl va readuce în staff pe Daniel Dobre, cel care a pregătit-o în urmă cu cinci ani, atunci când Halep își începea ascensiunea în circuitul WTA.

ADVERTISEMENT

„Se apropie Roland Garros-ul, unde are de apărat puncte. Am înţeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziţie.

Daniel Dobre ar putea face din nou echipa cu Simona Halep
Daniel Dobre ar putea face din nou echipa cu Simona Halep

Legat de antrenorul care o pregătea pe Naomi Osaka, aici cred că sunt doar speculaţii. Eu cred că este dificil, mai ales când sunt astfel de antrenori cu cote foarte mari. Să se transfere aşa antrenorul de la numărul 1 la numărul 2 WTA, doar după o săptămână … Deci eu nu prea cred în astfel de zvonuri. Simona are nevoie de un om echilibrat care să se potrivească temperamentului ei” , a declarat căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu a câștigat niciun turneu în 2019, disputând o finală la Doha. A fost eliminată în optimile de finală la Australian Open, de Serena Williams, și în sferturile de finală de la Dubai, de Julia Goerges.

Tags: