Life

Cine părăsește competiția Puterea Dragostei? Andreea Mantea va face anunțul

10.07.2020 | 23:46
Cine paraseste competitia Puterea Dragostei Andreea Mantea va face anuntul
ADVERTISEMENT

Dacă vă numărați printre fanii realityshow-ului Puterea Dragostei, cu siguranță așteptați nerăbdători gala programată sâmbătă, 11 iulie, cu începere de la orele 16:00, la Kanal D, pentru a vedea dacă favoritul vostru va părăsi competiția.

Da, ați auzit bine. În ediția din acest weekend Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii va anunța numele celui care va trebui să spună adio competiției și premiului în valoare de 10.000 de euro. Cu o astfel de miză, nu e de mirare că tensiunea atinge cote maxime în Casa Dragostei.

ADVERTISEMENT

Credeați că Bianca și Berna au îngropat securea războiului și au reușit, în sfârșit, să ajungă la un numitor comun. Ei bine, cele două concurente nu doar că duc mai departe conflictul lor, dar devin protagonistele acestei ediții, pentru că își aduc jigniri și acuzații care îi lasă fără cuvinte pe toți cei prezenți.

O nouă eliminare la Puterea Dragostei. Cine va părăsi competiția?

Nici Gabi nu trece prin momente mai bune după despărțirea de Daiana. Chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu, tânăra refuză să îl elibereze pentru a-și putea alege o altă parteneră. Asta pentru că nu ar suporta să-l vadă pe fostul iubit în compania unei alte femei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Marius a luat o hotărâre care i-a uimit pe toți ceilalți concurenți din casă. Bărbatul se desparte oficial de Andreea Pirui, în ciuda încercărilor Andreei Mantea de a-l convinge să se răzgândească. Dacă sunteți curioși să aflați cum va reacționa blondina, trebuie să urmăriți neapărat gala din data de 11 iulie.

Nelson Mondialu nu-l mai primește acasă pe Livian

Nemulțumit de modul în care fiul său se comportă în competiție, Nelson Mondialu le-a dezvăluit fanilor cum are de gând să îl pedepsească. De îndată ce va părăsi Puterea Dragostei, Livian va trebui să își caute o nouă locuință, pentru că interlopul clujean nu vrea nici în ruptul capului să-l primească sub acoperișul lui.

ADVERTISEMENT

Vine cocotieru acasă și i le plătesc toate și eu. Cum el m-a enervat că nu m-a ascultat, așa îi fac și eu. Asta-i prima belea pe care i-o fac.

Încă n-am făcut nimic. Nici wc-ul. Stai să vii tu nenicuță acasă, să nu îți faci tu gândurile în practică pe care ți le-ai pus, că vii acasă cu iubita la penthouse. Nu-mi comandați voi mie.

ADVERTISEMENT

Nu merge cu mine cu din astea. Eu am zis, cocotier, ascultă de mine! Doamna Mantea, ați vrut voi să mă nenorociți pe mine, lasă că vă nenorocesc eu! Cea-ți gândit? Că vine oconașu acasă cu Bibișor. Deci Lobo, n-ai șansă! Du-te la bunică-ta, du-te la mătușă-ta, maică-ta nu se lasă de mine!”, i-a transmis Nelson Mondialu

ADVERTISEMENT