Fotbal international

Cine pleacă de la Real Madrid în 2019! Florentino Perez vrea să dea afară și Balonul de Aur!

22.12.2018 | 00:13
Cine pleaca de la Real Madrid in 2019 Florentino Perez vrea sa dea afara si Balonul de Aur

Florentino Perez ştie deja cine va pleca de la Real Madrid în 2019. Nu toate mutările se vor face în perioada de transferuri din iarnă, însă spaniolii susţin că şase fotbalişti vor părăsi echipa de pe “Santiago Bernabeu” în următorul an. După trei sezoane de excepţie în Europa, formaţia din capitala Spaniei face curăţenie, iar pe lista preşedintelui clubului se află câteva nume importante.

Real Madrid are un sezon dezmăgitor, chiar dacă echipa se află în luptă pentru titlul de campioană a Spaniei şi s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Conform presei din Spania, şase fotbalişti vor părăsi echipa în următorul an, iar unul dintre nume este Luka Modric, proaspăt câştigător al Balonului de Aur. În vară, internaţionalul croat s-a aflat pe lista lui Inter, iar italienii nu au renunţat la această pistă.

Cine pleacă de la Real Madrid în 2019. Gareth Bale şi Karim Benzema, pe listă

Fanii lui Real Madrid se întreabă cine va pleca de la echipă la fiecare perioadă de transferuri. Pe lângă Luka Modric, pe lista neagră a lui Florentino Perez se află şi Karim Benzema, unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei. Francezul este unul dintre jucătorii pe care oficialii clubului de pe “Santiago Bernabeu” au încercat să-l vândă şi la începutul sezonului.

Cine pleacă de la Real Madrid în 2019. Luka Modric şi Gareth Bale sunt pe lista neagră
Cine pleacă de la Real Madrid în 2019. Luka Modric şi Gareth Bale sunt pe lista neagră

Keylor Navas, Isco, Marco Asensio sau Gareth Bale sunt ceilalţi fotbalişti care sunt pe picior de plecare de la Real Madrid. Internaţionalul galez se află pe lista lui Manchester United, însă oficialii formaţiei din capitala Spaniei nu sunt dispuşi să-l vândă pe un preţ oarecare. Pe finalul anului, Real Madrid se luptă pentru câştigarea Campionatului Mondial al Cluburilor, iar sâmbătă va juca împotriva lui Al Ain finala competiţiei. În cazul unei victorii, Santiago Solari va bifa primul trofeul câştigat în cariera lui de antrenor.