Carousel hot news

Cine pleacă din “Ştefan cel Mare” la finalul campionatului

Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat că, la finalul sezonului, cel puţin doi fotbalişti vor părăsi gruparea alb-roşie....
Autor: Răzvan Scarlat | 20.04.2014 | 09:16
Cine pleacă din

Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat că, la finalul sezonului, cel puţin doi fotbalişti vor părăsi gruparea alb-roşie.

“Dacă primim oferta pentru Grigore, va pleca. Va pleca şi Ţucudean, pentru că îi expiră împrumutul. Alexe este jucătorul nostru de la 1 iulie, pînă la 30 iunie este jucătorul lui Sassuolo, cu condiţia de a fi luat definitiv de ei. Probabil că Sassuolo nu se va salva de la retrogradare şi nişte vîrfuri pe care le-au adus probabil că vor pleca, context în care cu certitudine va avea nevoie de Alexe. Dacă va fi o ofertă, poate să plece şi Bălgrădean, pentru că i-am promis de anul trecut. A rămas în atenţia lui Standard Liege. Poate să plece, nu e problemă. Rotariu face 19 ani, e forţat de mult la noi. E un jucător în creştere, sîntem încrezători în el că va avea ce ne trebuie nouă. El a mai şi obosit, are probleme cu liceul”, a spus Constantin Anghelache pentru Dolcesport.

600958-anghelache

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!