News

Cine poate beneficia de reduceri la factura de curent! Anunț ferm al ministrului Energiei

23.01.2021 | 15:52
Cine poate beneficia de reduceri la factura de curent Anunt ferm al ministrului Energiei
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune totul despre cine poate beneficia de reduceri la factura de curent! Astfel, furnizorii de energie electrică au promis discounturi la factură în perioada de tranziţie. Adică până atunci când clienţii se hotărăsc să încheie contractele noi.

Concret, dacă doriți să evitaţi facturile mult mai mari după aceea, trebuie doar să cercetaţi piaţa. O puteți face singuri în căutarea ofertei cea mai avantajoasă.

ADVERTISEMENT

Sunt și vești bune – puteţi încheia contracte noi fără să mergeţi la ghişeu. Întreaga operațiune se derulează pe mail.

Cine poate beneficia de reduceri mari la factura de curent!

Ordinul ANRE le cere celor patru mari furnizori de energie electrică să extindă contractele actuale pe încă şase luni şi să ofere o reducere la preţ până când clientul va decide dacă trece la alt furnizor.

ADVERTISEMENT

“Vreau să văd exact facturi ale oamenilor şi îi încurajez să iasă să spună ce facturi au primit, tot ce primesc după data de miercuri (27 ianuarie) ar trebui să fie în concordanţă cu ordinul nou”, a spus ministrul Energiei, Virgil Popescu, la Antena 3.

“Electrica furnizare a anunţat acordarea unui discount pentru o perioadă de opt luni. Pentru cei care dorec să schimbe contractul au posibilitatea doar să depună într-o cutie poştală solicitarea, noi o procesăm şi le trimitem contractul înapoi”, a afirmat Corina Popescu, CEO Electrica.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte și că Electrica Furnizare a mutat inteligent în zona de eficientizare a relației cu clienții. Ca să oprească toate controversele legate de liberalizarea pieței de energie, reprezentanții instituției au luat o decizie inedită.

Astfel, în acest moment, pentru modificarea contractelor existente este nevoie de un simplu act de identitate. Electrica a renunțat practic la toate procedurile birocratice clasice și procesează cererile în timp real.

ADVERTISEMENT

Așadar, adio dosare cu șină sau stufoase și complicate. Clienții Electrica scapă și de grija documentelor care atestă proprietatea asupra locuinței.

Nu mai este nevoie nici de avizul tehnic sau de certificatul de racordare. Tot ceea ce au de făcut acum clienții este să-și aleagă opțiunea preferată din oferta companiei.

 

ADVERTISEMENT