Life

Cine prezintă Revelionul 2023 la Antena 1 în locul lui Dan Negru. Sunt două vedete iubite de români

Anul acesta, Revelionul 2023, de la Antena 1, va fi prezentat de alte vedete îndrăgite, după ce Dan Negru s-a mutat la Kanal D.
29.12.2022 | 15:29
Cine prezinta Revelionul 2023 la Antena 1 in locul lui Dan Negru Sunt doua vedete iubite de romani
Cine prezintă Revelionul 2023 la Antena 1, după plecarea lui Dan Negru. Sursa foto: a1.ro/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iată cine prezintă Revelionul 2023 la Antena 1, după plecarea lui Dan Negru. Este vorba despre două vedete foarte apreciate de publicul român.

Cine prezintă Revelionul 2023 la Antena 1 în locul lui Dan Negru

La începutul acestui an, Dan Negru a plecat de la Antena 1, după mai bine de două decenii în care a colaborat cu acest post TV. De-a lungul timpului a prezentat mai multe emisiuni de tip concurs, dar și programe de Revelion.

ADVERTISEMENT

Revelionul cu Dan Negru a devenit o glumă printre cei care nu au planuri mari în noaptea dintre ani. Doar că realizatorul TV nu va mai apărea la Antena 1 de data aceasta.

Prezentatorul TV s-a mutat la Kanal D, unde prezintă Jocul Cuvintelor și Tu Urmezi. Încă de când a făcut această schimbare, fanii s-au întrebat ce se va întâmpla cu emisiunea de Anul Nou.

ADVERTISEMENT

Revelionul de la Antena 1 va fi difuzat în continuare. De data aceasta, emisiunea va fi prezentată de alte două vedete îndrăgite din România.

În seara de 31 decembrie va fi difuzat programul “Revelionul cel neBUN”, care va fi găzduit de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Cei doi se întrec cu Nea Mărin, așa că telespectatorii se vor distra pe cinste în ultima noapte din 2022.

ADVERTISEMENT

Ce presupune programul de Revelion de la Antena 1

Emisiunea va fi difuzată de la ora 20:00. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se vor întrece cu Nea Mărin pentru a vedea cine a pregătit cel mai tare program de Anul Nou. Fiecare dintre ei intră în ring alături de o echipă de vedete cunoscute.

Liviu și Andrei închiriază același local ca Nea Mărin pentru petrecerea de Anul Nou, iar de aici pornește “bătălia” dintre ei.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii vor exista momente umoristice și numere de dans. Unii dintre cei mai îndrăgiți artiști vor avea grijă să-i distreze pe telespectatori în această noapte atât de importantă.

Printre vedetele care vor putea fi urmărite în noaptea de Revelion se numără Loredana Groza, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, Ruby, Jo, Shift, Connect-r, Johnny Romano, What’s Up, Mario Fresh, Lino Golden și Jador, potrivit Antena 1.

De asemenea, în programul special de Revelion se regăsesc și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu și Adriana Trandafir.

Vor fi prezenți și alți interpreți de muzică populară și de petrecere, cum ar fi Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie și Jean de la Craiova.

Baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, va face senzație în noaptea de Anul Nou.

ADVERTISEMENT
Tags: