Life

Ce se afla în maşina Margheritei de la Clejani când a provocat accidentul. Un detaliu uluitor a ieşit acum la iveală

23.05.2020 | 19:58
Ce se afla in masina Margheritei de la Clejani cand a provocat accidentul Un detaliu uluitor a iesit acum la iveala
ADVERTISEMENT

Detaliul care surprinde întreaga lume a show-biz-ului este ce se afla în maşina Margheritei de la Clejani când a provocat accidentul.

Ce se afla în maşina Margheritei de la Clejani când a provocat accidentul

Margherita de la Clejani a produs un accident de mașină sâmbătă dimineață pe strada Norilor din Capitală, dar detaliul uluitor care a ieșit la iveală abia acum este cine se afla în autoturismul artistei.

ADVERTISEMENT

În imaginile surprinse imediat după producerea accidentului, Margherita a fost fotografiată în braţe cu maimuţa familiei, animalul de companie fiind cu ea în maşină atunci când a avut loc accidentul.

Maimuţa Liutina a devenit un nou membru al familiei din Clejani. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță s-a afişat cu maimuța în spaţiul public spunând că este fascinată de animalul său de companie.

ADVERTISEMENT

Poliția i-a deschis dosar penal artistei

Margherita de la Clejani a fost audiată zeci de minute la Biroul de accidente uşoare. Tânăra a fost luată de tatăl ei şi a declarat că nu a consumat niciun fel de substanţă periculoasă şi nici alcool, ci doar a provocat un accident când se întorcea de la o petrecere.

Testele au arătat că Margherita de la Clejani a consumat un drog de mare risc. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru România TV că fiica Vioricăi de la Clejani a consumat opiu.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că atât tânăra de 30 de ani, cât și tatăl său, Ioniță, au negat vehement că s-ar fi întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București a confirmat informația.

Nu doar că s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile, dar Margherita riscă să primească până la cinci ani de închisoare cu executare. În plus, bolidul său de lux a fost avariat în urma impactului cu celălalt autoturism și a ajuns la service pentru o rundă de reparații serioase.

ADVERTISEMENT

De supărare că fiica sa este implicată într-un asemenea scandal, Viorica de la Clejani s-a răzbunat pe unul dintre reporterii prezenți la locuința sa pentru a afla mai multe. Aceasta a stropit-o mai întâi cu lapte, după care a folosit furtunul cu apă împotriva sa și a operatorului care filma întreaga scenă, în timp ce îi înjura de mama focului.

ADVERTISEMENT