Sport

Cine se va ocupa de firma de impresariat a lui Mino Raiola, după moartea sa! Zlatan Ibrahimovic ar putea să se implice

Presa din Italia a dezvăluit ce se va întâmpla cu firma de impresariat a lui Mino Raiola, după decesul faimosului agent, la frageda vârstă de 54 de ani.
02.05.2022 | 11:41
Cine se va ocupa de firma de impresariat a lui Mino Raiola dupa moartea sa Zlatan Ibrahimovic ar putea sa se implice
Presa din Italia a dezvăluit ce se va întâmpla cu firma de impresariat a lui Mino Raiola, după decesul faimosului agent la frageda vârstă de 54 de ani
ADVERTISEMENT

Mino Raiola, unul dintre cei mai faimoși impresari din fotbal, a decedat sâmbătă, la 54 de ani, după o lungă suferință.

Cine se va ocupa de firma de impresariat a lui Mino Raiola

Presa din Italia anunță că firma de impresariat a lui Mino Raiola ar urma să fie preluată de vărul Vincenzo Raiola, care a învățat meserie de la fostul mare agent, în ultimii 15 ani.

ADVERTISEMENT

„Dorința familiei Raiola, în special cea a copiilor care acum își termină studiile și ar putea juca un rol important în viitor, este ca agenția să fie încredințată vărului Vincenzo Raiola, cel care l-a urmărit pas cu pas pe Mino la negocieri în ultimii 15 ani”, au anunțat cei de la TuttoMercatoWeb.

Avocata braziliană Rafaela Pimenta se va ocupa în continuare de jucătorii semnați cu firma de impresariat a lui Mino Raiola.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, Zlatan Ibrahimovic ar putea să aibă un rol de imagine în cadrul companiei, fotbalistul suedez și Mino Raiola având o relație foarte strânsă.

Hirving Lozano, reacție sfâșietoare după moartea lui Mino Raiola

Hirving Lozano, fotbalistul lui Napoli, a avut un mesaj emoționant după dispariția lui Mino Raiola.

ADVERTISEMENT

„Sunt binecuvântat că te-am putut cunoaște și am putut învăța de la tine. Unul dintre marii mei profesori din fotbal. Ești într-un loc mai bun acum, pentru că sunt convins că moștenirea ta este mai presus decât această viață, cu siguranță.

Să te cunosc a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care mi le-a oferit viața. Nu voi putea uita niciodată discuțiile și momentele pe care le-am avut împreună.

ADVERTISEMENT

Durerea este temporară, într-o bună zi voi trece peste ea, dar amintirea ta va trăi veșnic în mine. Îmi va fi veșnic dor de tine. Mulțumesc pentru tot.

Voi onora numele tău la fiecare pas pe care îl fac în teren și în afara lui. Odihnește-te în pace, Mino Raiola, dormi și visează până când ajung și eu la tine și vom avea șansa să ne jucăm încă o dată”, a transmis Hirving Lozano.

ADVERTISEMENT