Life

Cine și-a făcut apariția la mormântul lui Costin Mărculescu, la o săptămână de la înmormântare: ”Eram prietenul din umbră”

22.06.2020 | 17:14
Cine sia facut aparitia la mormantul lui Costin Marculescu la o saptamana de la inmormantare Eram prietenul din umbra
ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu a murit la vârsta de 50 de ani în urma unui infarct, fiind înmormântat în urmă cu o săptămână. Prieteni și numeroase persoane publice l-au condus pe ultimul drum pe regretatul actor, deși în ultimul timp era singur și uitat de cei pe care i-a ajutat de-a lungul anilor.

Ionuț Petrescu, presupusul fiu al regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu, nu a putut merge la înmormântarea actorului din „Liceenii” care a avut loc la Cimitirul Reînvierea pe 13 iunie, însă de curând a vizitat locul unde își doarme somnul de veci regretatul actor.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a mărturisit că era prietenul din umbră a lui Costin Mărculescu, motiv pentru care și-a luat un legământ. Ionuț Petrescu a declarat că va veni mereu la cimitirul Reînvierea, la mormântul regretatului actor pentru a aprinde lumânări.

Ionuț Petrescu, prietenul din umbră a actorului Costin Mărculescu

Ionuț Petrescu a ținut să sublinieze faptul că în ulitmii doi ani între el și Costin Mărculescu s-a legat o frumoasă prietenie de care puțină lume știa. Mai mult decât atât, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu a mai spus că a cântat de multe ori alături de regretatul actor, mai ales la zilele de naștere ale acestuia.

ADVERTISEMENT

Totodată, bărbatul a mai transmis că nu s-a afișat niciodată în compania actorului care a murit în urma unui infarct la vârsta de 50 de ani, însă Costin Mărculescu îl ajuta mereu și nu îi spunea niciodată că nu poate.

În plus, Ionuț Petrescu vrea să meargă periodic la mormântul regretatului actor, așa cum face și cu locul de veci al presupusului său tată, cântărețul Ion Dolănescu. Acesta a spus că va aprinde lumânări pentru „sufletul de înger” al lui Costin Mărculescu.

ADVERTISEMENT

„Eu voi merge mereu să-i aprind lumânări, exact cum fac și la tata Ion. Noi am fost buni prieteni, de suflet, în ultimii doi ani, nimeni nu știa, am cântat la ziua mea cu el.

Nu m-am afișat niciodată cu el, de câte ori apelam la el, Costin nu-mi spunea că nu mă poate ajuta. Eram prietenul din umbră, voi merge mereu la mormântul lui și voi aprinde lumânări pentru sufletul lui de înger!

ADVERTISEMENT

Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a declarat Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, pentru click.ro.

Ionuț Petrescu, la mormântul lui Costin Mărculescu
Ionuț Petrescu a aprins o lumânare la locul de veci al actorului Costin Mărculescu. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT
Tags: