Life

Cine “sparge” cei mai mulți bani în familia Andreei Esca. Răspunsul neașteptat dat de știristă și soțul milionar

Cine cheltuiește cei mai mulți bani din familia Andreei Esca. Dezvăluirile făcute de vedetă și soțul ei. Aceștia au explicat și cine se ocupă de treburile casnice.
01.04.2022 | 17:17
Cine sparge cei mai multi bani in familia Andreei Esca Raspunsul neasteptat dat de stirista si sotul milionar
ADVERTISEMENT

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt împreună de 22 de ani. Cei doi au vorbit despre relația lor, iar prezentatoarea TV a recunoscut nu numai că soțul ei gătește mai des, dar și că el este mai romantic. Aceștia au mărturisit și cine este cel mai cheltuitor membru al familiei.

Cum se descriu Alexandre Eram și Andreea Esca. Cine e cel mai cheltuitor membru din familie

Alexandre Eram și Andreea Esca au dezvăluit cine este cea mai cheltuitoare persoană din familie: fiica lor. „Nu suntem cheltuitori niciunul. Alexia e cea mai cheltuitoare”, au spus ei.

ADVERTISEMENT

Mai strictă cu copiii este Andreea Esca, a dezvăluit soțul ei, care a mărturisit că Alexia și Aris nu mai pot fi considerați niște copii acum, fiind aproape la maturitate.

Alexandre Eram a recunoscut că soția lui este mai cool decât el: „Bine, ok, și eu sunt cool. Tu ești mai cool. Ea e mai cool, eu sunt mai încăpățânat”, a precizat el.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceștia au dezvăluit și că Andreea era mai geloasă la începutul relației. Alexandre Eram este mai romantic.

Cine gătește acasă la Andreea Esca

Conform declarațiilor celor doi soți, Alexandre Eram este cel care gătește mai des în casa lor. Și Andreea Esca are niște rețete speciale, pe care le pregătește la ocazii mai importante.

ADVERTISEMENT

„Eu gătesc mai des. Andreea are 2-3 feluri mai bune, dar eu gătesc mai des. Eu gătesc mai bine. Eu mănânc mai mult acum, dar de mâine slăbesc. Mănânc ciocolată”, a dezvăluit el în cadrul unui eveniment, imaginile fiind difuzate în cadrul emisiunii La Măruță.

Legat de spălatul vaselor, Andreea Esca și soțul ei au recunoscut că sunt ajutați de cineva pentru treburile casnice, dar nu există cineva desemnat din familie pentru a face acest lucruri.

ADVERTISEMENT

„Avem o doamnă care ne ajută la curățenie, când nu e ea, cine se nimerește pe lângă vase!”, a mai spus știrista.

Andreea Esca a vorbit despre prima ei iubire

Andreea Esca a vorbit și despre prima ei iubire. Numele lui era Cătălin, iar știrista a spus că a fost cu el la grădiniță.

„Mie îmi plăcea un băiat la grădiniță pe care îl chema Cătălin. Și ție îți plăcea o fată, Jennifer. Eu nu am poză cu Cătălin, noi eram mai săraci, nu aveam aparate de fotografiat.

Mă mai mușca din când în când și mă întreba mama de ce am vânătăi. Nu îi spuneam, că mi se părea drăguț”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: