ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Meme iese la ATAC: “Cine spune că Steaua este avantajată de arbitraje, este de-a dreptul penibil!”

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, este de părere că echipa sa îşi merită locul în clasament, iar arbitrii nu au avut nici un merit la clasarea trupei lui Laurenţiu Reghecampf pe primul...
Autor: Răzvan Scarlat | 29.10.2013 | 18:00
Meme iese la ATAC: “Cine spune că Steaua este avantajată de arbitraje, este de-a dreptul penibil!”

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, este de părere că echipa sa îşi merită locul în clasament, iar arbitrii nu au avut nici un merit la clasarea trupei lui Laurenţiu Reghecampf pe primul loc. “E incorect ce se întîmplă, lipsit de fair-play. Unii uită să spună că şi noi sîntem dezavantajaţi. Să ne amintim de meciul de la Vaslui. Piovaccari a fost faultat criminal, iar Cerniauskas trebuia să ia roşu. La meciul de la Braşov, e fault în primă fază la Gardoş, după care e ţinere reciprocă. Cine spune că e fault în atac, minte! Nu mă intersează ce spune Ion Crăciunescu. E specialist în arbitraj, dar asta nu înseamnă că deţine adevărul absolut. Mi se pare penibil să te legi de Steaua cînd avem nouă victorii din zece partide în campionat. Cum poţi să spui aşa ceva?”, a spus Stoica la Digisport.

ADVERTISEMENT

Managerul Stelei a vorbit şi despre situaţia lui Mihai Pintilii, căruia i-a recidivat o accidentare mai veche: “Se încearcă recuperarea lui pînă la meciul cu Basel, însă sînt şanse mici. Sper ca măcar pentru meciurile echipei naţionale să fie apt. Mai importante sînt partidele cu României cu Grecia decît meciul nostru cu Basel”, a spus Meme.

Acesta a vorbit şi despre presupusul interes al Stelei pentru Batin şi Ramon Cardozo: “Batin nu ne intersează, Gigi l-a vrut în urmă cu mai mult timp, dar nu s-a concretizat nimic. Nu am auzit de Ramon Cardozo, eu îl ştiu doar pe Oscar Cardozo de la Benfica, dar nu ştiu dacă vrea să vină la Steaua. Există posibilitatea să vină sau să plece jucători în iarnă, depinde de ofertă”, a spus Stoica.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!