Life

Cine sunt Alex Gavrilescu și Andra Marinescu, noii arhitecți de la Visuri la cheie. Când începe noul sezon la Pro TV

Emisiunea „Visuri la cheie” revine pe micile ecrane toamna aceasta cu o schimbare extrem de importantă în ceea ce privește echipa.
01.09.2021 | 08:00
Cine sunt Alex Gavrilescu si Andra Marinescu noii arhitecti de la Visuri la cheie Cand incepe noul sezon la Pro TV
Cine sunt Alex Gavrilescu și Andra Marinescu, noii arhitecți de la Visuri la cheie. Când începe noul sezon la Pro TV. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu au luat decizia de a înceta colaborarea cu emisiunea prezentată de Dragoș Bucur. Cei doi arhitecți au fost înlocuiți cu Alex Gavrilescu și Andra Marinescu, care vor colabora cu Cristina Joia, Alina Vîlcu și Laura Boghiu.

Noul sezon de la Pro TV revine pe sticle cu forțe proaspete, renovări impresionante, dar și familii care au nevoie de ajutor începând cu data de 15 septembrie 2021. Așadar, sezonul 8 se va difuza în fiecare seară de miercuri, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Cine sunt arhitecții de la Visuri la cheie, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu

Alex Gavrilescu lucrează de peste 17 ani ca arhitect proiectant, mărturisind că viața sa nu a fost întotdeauna roz și a trecut prin mai multe greutăți. A acceptat propunerea emisiunii „Visuri la cheie” cu mari emoții, fiind conștient de familiile pe care le va ajuta.

Este pasionat de motoare, povestind că în anii studenției juca rolul de arhitect noaptea, motivația de a ajuta alți oamenii fiind întipărită în mintea sa încă de pe atunci. Din păcate, tânărul a trecut printr-o dramă când și-a pierdut mama.

ADVERTISEMENT

„Ziua eram student, noaptea jucam rol de arhitect. Aveam un grad de nebunie, mă întâlneam cu oameni de afaceri pentru a face restaurante în București. Îmi închiriam hainele pe vremea aia. Refuzam să iau toți banii după ce munceam, lăsam o sumă pe caiet.

Când mai aveam alte afaceri, mă duceam la restaurantul respectiv, consumam cu potențialul client și doar semnam. Toți ziceau: «Ce e cu ăsta, mă?» Acum nu mai fac asta. Mă interesam înainte de omul cu care trebuia să mă întâlnesc.

ADVERTISEMENT

Mă agățam de asta, din asta trăiam. Și primeam clienți prin recomandări, era foarte important, așa făceam bani. Oricum aveam prețuri scăzute. Dar acum nu mă mai dau cine nu sunt, acum sunt eu. Dacă eram neserios, nu mai făceam bani”, a mărturisit Alex Gavrilescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Echipa completă de la Visuri la cheie
Echipa completă de la Visuri la cheie. Sursa foto: Instagram.com

Andra Marinescu, arhitect de 15 ani: „Vom reuși să aducem zâmbete pe chip”

Andra Marinescu, cel de-al doilea arhitect de la Pro TV, are o experiență de 15 ani în branșă. Pasiunea pentru muncă a dus-o la următorul nivel, acela în care va aduce bucurie în sufletele celor care au cea mai mare nevoie. S-a bucurat când a primit propunerea.

ADVERTISEMENT

„Încep această etapă din viața mea de arhitect cu multă emoție și încântare. Mă bucur să mă alătur echipei «Visuri la cheie» și sunt sigură că, împreună, vom reuși să aducem zâmbete pe chip și liniște în suflet, atât familiilor, cât și celor de acasă. 

Sunt emoționată și, în același timp, nerăbdătoare să creez împreună cu această echipă minunată, echipa pe care o urmăream de fiecare dată cu sufletul la gură, ca telespectator.

Este o nouă provocare pentru mine, un mijloc care îmi va permite să aduc în beneficiul familiilor toată imaginația mea și puterea mea de creație”, a declarat Andra Marinescu de la Visuri la Cheie pentru paginademedia.ro.

Ambițioasă, dornică mereu de cunoaștere și extrem de curioasă, așa se descrie arhitecta în vârstă de 34 de ani, care a povestit că a luat decizia de a urma Arhitectura cu numai 6 luni înainte de admitere, după ce o viață întreagă visase să fie procuror.

Acela a fost momentul în care Andra Marinescu s-a întors la o pasiune mai veche din copilărie, desenatul, lucru care a ajutat-o enorm să-și găsească menirea din ziua de azi. Este o meserie pe care o adoră și pe care o face cu foarte multă pasiune.

„Fiecare arhitect are un stil al său în felul de a rezolva problemele șantierului și de a implementa un concept. Aici nu suntem niciunul mai bun sau mai puțin bun. Astfel, am de gând să îmbin intuiția, creativitatea și, nu în ultimul rând, lucrul în echipă.

Cu ajutorul colegilor mei, îmi doresc să pot scoate la lumină toate ideile sclipitoare și, împreună, să venim în întâmpinarea nevoilor familiilor pe care le întâlnim în acest drum”, a spus vedeta de la Pro TV pentru click.ro.

ADVERTISEMENT