Life

Cine sunt Alexandra și Ionuț Bodi, românii care l-au detronat pe Dorian Popa pe TikTok

15.10.2020 | 10:28
Cine sunt Alexandra si Ionut Bodi romanii care lau detronat pe Dorian Popa pe TikTok
Alexandra și Ionuț Bodi sunt regii TikTok-ului. Foto: TikTok
ADVERTISEMENT

Alexandra și Ionuț Bodi fac senzație pe TikTok de câteva luni încoace. Au reușit să strângă peste 310.000 de fani, iar postările lor au fost apreciate de milioane de români. E firesc să ne întrebăm cine sunt aceste două personaje?

Alexandra și Ionuț Bodi, românii care l-au detronat pe Dorian Popa pe TikTok

Cei doi au găsit în TikTok un mod de refugiu din viața de zi cu zi, încercată de greutăți, iar asta se poate vedea din condițiile în care trăiește acest cuplu.

ADVERTISEMENT

Alexandra și Ionuț sunt doi tineri căsătoriți din județul Mureș care au devenit extrem de populari pe rețeaua de populare chinezească după ce au postat mai multe filmulețe cu ei dansând și cântându-și iubirea pe note de manele, în special.

Oamenii au apreciat bucuria cu care își trăiesc viața, iar unora chiar li s-a făcut milă de ei, aplaudând modestia și naturalețea cu care le prezintă celor care îi urmăresc tot ceea ce fac.

ADVERTISEMENT

Nu se rușinează cu viața pe care o duc

Alexandra din Mureș nu se rușinează să-și expună sărăcia pe internet, iar faptul că a ajuns în topul celor mai urmărite persoane din România, de pe rețeaua TikTok, arată că pe rețelele de socializare nu au loc doar femeiele care arată bine și pițipoancele ticsite de operații estetice.

Pe TikTok, Alexandra a reușit performanța să-l bată la vizualizări inclusiv pe Dorian Popa, cântăreț caee rămâne totuși în top pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Despre cei doi se știe că locuiesc în Mureș, că au surse de venit destul de incerte, iar până de curând soțul femeii a fost plecat să muncească în străinătate pentru a pune pe masă o pâine.

Unul din cele mai emoționante momente cu cei doi, apreciat de tiktokeri a fost cel în care Ionuț a îngenuncheat în fața Alexandrei în timp ce îi cânta niște versuri dintr-o melodie, dorind să împărtășească oamenilor iubirea pe care o nutrește pentru femeia vieții sale. Cei doi au împreună și o fetiță care apare des în clipurile lor.

ADVERTISEMENT

Iată mai jos două din clipurile cu care cei doi mureșeni au făcut vâlvă pe internet.